Vlieg voordelig naar New York

Last minute New York

Een goede raad voor iedereen die een last minute vlucht naar New York wil boeken: kijk eerst op CheapTickets.be. Wij maakten een handig overzicht van de tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen. Het is dus kinderspel om de goedkoopste last minute New York vlucht te vinden. Probeer het zelf en laat je overtuigen door onze scherpe prijzen!

Vind je vliegtickets naar New York

Ontdek New York!

Relaxen in Central Park, van het uitzicht op het Empire State Building genieten, de billboards op Times Square bewonderen … een last minute vliegreis naar New York zit boordevol variatie. Het is onmogelijk om alle bezienswaardigheden en attracties te ontdekken. Maar er zijn een paar die zeker niet mogen ontbreken. Denk maar aan het Vrijheidsbeeld, het MoMA, Ellis Island, Brooklyn Bridge en het Flatiron Building. Daarnaast telt New York duizenden winkels, bars en restaurants.

Vlieg last minute

Een last minute vliegticket naar New York heeft niets dan voordelen. Het biedt extra flexibiliteit, omdat je pas op het laatste moment hoeft te beslissen. Daarnaast zijn last minute vluchten vaak goedkoper. Dat is altijd mooi meegenomen, niet?

Jouw verblijf in New York

In New York raken met onze last minute vliegtickets is één ding. Het verblijf in deze metropool is iets anders. Ook daaraan hebben wij gedacht. Op CheapTickets.be reserveer je eenvoudig een last minute vliegticket naar New York in combinatie met een hotelovernachting. Je hebt dus meteen een plaats om te slapen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice