Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Last minute

Vlieg naar New York

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar New York

Last minute New York

Een goede raad voor iedereen die een last minute vlucht naar New York wil boeken: kijk eerst op CheapTickets.be. Wij maakten een handig overzicht van de tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen. Het is dus kinderspel om de goedkoopste last minute New York vlucht te vinden. Probeer het zelf en laat je overtuigen door onze scherpe prijzen!

Vind je vliegtickets naar New York

Vlieg vanaf Brussel

Vlieg vanaf Amsterdam

Vlieg vanaf Dusseldorf

Ontdek New York!

Relaxen in Central Park, van het uitzicht op het Empire State Building genieten, de billboards op Times Square bewonderen … een last minute vliegreis naar New York zit boordevol variatie. Het is onmogelijk om alle bezienswaardigheden en attracties te ontdekken. Maar er zijn een paar die zeker niet mogen ontbreken. Denk maar aan het Vrijheidsbeeld, het MoMA, Ellis Island, Brooklyn Bridge en het Flatiron Building. Daarnaast telt New York duizenden winkels, bars en restaurants.

Vlieg last minute

Een last minute vliegticket naar New York heeft niets dan voordelen. Het biedt extra flexibiliteit, omdat je pas op het laatste moment hoeft te beslissen. Daarnaast zijn last minute vluchten vaak goedkoper. Dat is altijd mooi meegenomen, niet?

Jouw verblijf in New York

In New York raken met onze last minute vliegtickets is één ding. Het verblijf in deze metropool is iets anders. Ook daaraan hebben wij gedacht. Op CheapTickets.be reserveer je eenvoudig een last minute vliegticket naar New York in combinatie met een hotelovernachting. Je hebt dus meteen een plaats om te slapen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Last minute vliegtickets naar New York

Goedkope vliegtickets naar New York vinden is helemaal niet moeilijk. Je hoeft alleen maar een vertrekdatum te kiezen en we tonen je vliegensvlug de voordeligste vluchten. CheapTickets verzamelt de vluchtinfo van alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low-cost airlines) zodat je eenvoudig kan vergelijken. Bovendien kan je via de site meteen een plaatsje reserveren. Een vlucht naar New York boeken was dus nooit zo gemakkelijk!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be