Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Ryanair

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

In ‘t kort
Ryanair bestemmingen
Ryanair vluchten
Inchecken
Ryanair Bagage
Bestemmingen

Vlieg met Ryanair voordelig naar vele bestemmingen

Vliegen met Ryanair

Ryanair vluchten

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Ryanair. Daarom zetten wij voor je op een rij van welke reisklassen je gebruik kunt maken bij Ryanair en hoe je jouw vlucht kunt upgraden naar Business Plus.

Reisklassen

Bij Ryanair kun je kiezen uit 2 verschillende reisklassen: Economy Class en Business Plus. Maar wat is nu precies het verschil tussen deze klassen? Wij hebben het voor je op een rij gezet:

Economy Class
Ryanair biedt een economy-only product. Toewijzing van de stoelen is gratis, maar wanneer je een specifieke plek wilt reserveren, betaal je hiervoor een kleine meerprijs. Wil je gebruik maken van priority boarding? Dan dien je hiervoor ook extra te betalen. Hetzelfde geldt voor stoelen met extra beenruimte en de zogeheten premium seats.

Business Plus
In de Business Plus van Ryanair profiteer je van een aantal voordelen ten opzichte van de Economy Class. Zo heb je de mogelijkheid om zonder extra kosten op de dag van vertrek jouw vluchttijd, datum, bestemming of zelfs de luchthaven van vertrek te wijzigen. Daarnaast krijg je een premium-zitplaats en stap je als eerst in en uit het vliegtuig. Bovendien neem je gratis een ingecheckt bagageitem van maximaal 20 kg mee. Ook ontvang je de vluchtgegevens nog eens per SMS.

Leisure Plus
Nieuw sinds juni 2016 is de formule Leisure Plus. Dit pakket staat garant voor meer service dan het gewone Economy Class. Zo mag je instappen met prioriteit, heb je recht op een gratis stuk handbagage van 10kg evenals een kleinere 2de tas én een ingecheckte koffer van maximaal 20kg. Bovendien kan je op voorhand jouw voorkeurszitplaats reserveren.

Frequent flyer programma

Ryanair biedt geen frequent flyer of ander spaarsysteem aan voor hun vluchten.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be