Vlieg met Ryanair voordelig naar vele bestemmingen

Ryanair check-in

Als je vliegt met Ryanair kan je snel en gemakkelijk inchecken op verschillende manieren. Zo kan je inchecken via de Ryanair incheckbalies of via de zelfservice kiosks op de luchthaven. Verder kun je online inchecken via je computer of via je mobiele telefoon. Hiervoor hoef je alleen je ticket en je legitimatiebewijs bij de hand te hebben. Online of mobiel inchecken kan vanaf een maand tot 4 uur voor vertrek.

Online inchecken

Het is de verantwoordelijkheid van elke klant om op tijd in te checken voor de Ryanair vlucht. De openingstijden van inchecken zijn afhankelijk van het soort boeking.

  • Klanten die stoelen reserveren tegen betaling kunnen tussen 30 dagen en 2 uur voor de geplande vertrektijd van hun vlucht inchecken.
  • Klanten die geen stoelen reserveren kunnen tussen 4 dagen en 2 uur voor de geplande vertrektijd van hun vlucht inchecken.
  • Business Plus klanten kunnen op de luchthaven gratis inchecken.

Boarden

Je moet ten minste 30 minuten voor het vertrek van de vlucht bij de gate aanwezig zijn. 20 minuten voor vertrek gaat de gate dicht. Passagiers die te laat komen, worden niet meer aan boord toegelaten en zullen, indien ze hun reis willen verder zetten, een geheel nieuw tickets moeten aankopen tegen het op dat moment van toepassing zijnde tarief.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice