Vlieg met Ryanair voordelig naar vele bestemmingen

Ryanair check-in

Als low-cost maatschappij zijnde verkiest Ryanair natuurlijk om de klant zoveel mogelijk zelf te laten doen. Online inchecken is dus gratis, maar als je nog wil inchecken op de luchthaven zelf komen er extra kosten bij kijken. Wij adviseren je dus om online in te checken om extra kosten te vermijden.

Hoe inchecken bij Ryanair?

Gebruik hiervoor het speciale emailadres dat wij je gegeven hebben in je boekingsbevestiging (dus NIET je eigen e-mailadres). Met je boekingsbevestiging (en je identiteitskaart) heb je alle gegevens die je nodig hebt om in te checken!

Klik hier om in te checken bij Ryanair

Hou onze boekingsbevestiging bij de hand!

Het is de verantwoordelijkheid van elke klant om op tijd in te checken voor de Ryanair vlucht. De openingstijden van inchecken zijn afhankelijk van het soort boeking. Online of mobiel inchecken kan vanaf 30 dagen tot 4 uur voor vertrek.

  • Klanten die stoelen reserveren tegen betaling kunnen tussen 30 dagen en 2 uur voor de geplande vertrektijd van hun vlucht inchecken.
  • Klanten die geen stoelen reserveren ofwel het standaard vliegticket, kunnen tussen 4 dagen en 2 uur voor de geplande vertrektijd van hun vlucht inchecken. Ook als je al online hebt ingecheckt, kan je tot 2 uur voor de aanvang van je vlucht je boardingpass afprinten.
  • Business Plus klanten kunnen op de luchthaven gratis inchecken.

Boarden bij Ryanair

Je moet ten minste 30 minuten voor het vertrek van de vlucht bij de gate aanwezig zijn. 20 minuten voor vertrek gaat de gate dicht. Passagiers die te laat komen, worden niet meer aan boord toegelaten en zullen, indien ze hun reis willen verder zetten, een geheel nieuw tickets moeten aankopen tegen het op dat moment van toepassing zijnde tarief.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice