Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Zambia

Livingstone

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Livingstone

Livingstone

Vliegtickets Livingstone

Livingstone is een bruisende stad in het zuiden van Zambia, op amper 11 kilometer van de Victoriawatervallen. Je vindt er onder meer mooie natuurparken en wildreservaten.

Cultuur en natuur

Om alles te weten te komen over de geschiedenis van de spoorwegen in Zambia kan je terecht in het Spoorwegmuseum. Je vindt er tal van oude locomotieven en treinen. Ben je geïnteresseerd in de geschiedenis van de stad zelf? Dan moet je in het Livingstone Museum zijn. Wat je natuurlijk ook niet mag missen tijdens een vliegreis naar Livingstone zijn de Victoriawatervallen. Bij een bezoek aan het lokale museum leer je meer over het ontstaan van dit spectaculair natuurverschijnsel.

Parken in Livingstone

In de buurt van Livingstone is er een krokodillenfarm waar zowel grote krokodillen als giftige slangen leven. Er zijn tevens verschillende natuurparken waar je een spectaculaire safari kan maken. Het Mosi-Tunia wildpark is zeker een aanrader. Hier leven olifanten, neushoorns en vele andere dieren!

Vliegen naar Livingstone

Zou jij ook graag het Afrikaanse Zambia verkennen? Dan kijk je best eerst op CheapTickets.be. Via onze vergelijkingstool vind je in enkele muisklikken een overzicht van alle beschikbare vluchten naar Livingstone. Kies een vertrekdatum, vergelijk de vluchtopties en reserveer meteen een plaatsje. Goedkope vliegtickets naar Livingstone vinden was nog nooit zo gemakkelijk!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperaturen liggen het hele jaar tussen de 26°C (in juli) en 34°C (in oktober).
  • Tijdsverschil: in de zomer is er geen tijdsverschil met België, in de winter is het er één uur later.
  • Munteenheid: de officiële munt is de ZambiaanseKwacha.
  • Taal: de officiële taal is het Engels. Er worden ook een groot aantal lokale talen en dialecten gesproken, zoals Bemba, Nyanja en Tonga.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Livingstone

CheapTickets is dé specialist op het vlak van goedkope vliegtickets. Ook voor vluchten naar Livingstone in Zambia vind je bij ons tickets aan de beste tarieven. Maar dat is nog niet alles. Je kan bij ons ook terecht voor een huurwagen of hotelovernachting. Zelfs een aanvullende reis- en annuleringsverzekering is verkrijgbaar. Boek dus snel een vliegticket naar Livingstone met alles op en aan, zodat je zonder zorgen kan genieten van een heerlijke vakantie!

Naar Livingstone vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Livingstone

Een vlucht naar Livingstone in Zambia kan al heel goedkoop! Al wat je moet doen is jouw vliegtickets via CheapTickets.be reserveren. Hierdoor kan je altijd rekenen op de beste prijzen. Vlieg naar Livingstone via CheapTickets.be en geniet van goedkope vliegtickets en een welverdiende vakantie!

Other flights Zambia

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be