Vlieg voordelig naar Montevideo

Vliegtickets Montevideo

Montevideo is de hoofdstad van Uruguay en ligt in het zuiden van het land, aan de Atlantische Oceaan. Montevideo is met ongeveer 1,4 miljoen inwoners de grootste stad van het land.

Voetbalstadion

Montevideo heeft een aantal beroemde en interessante bezienswaardigheden. Eén daarvan is het Estadio Centenario. Dit voetbalstadion werd in 1930 gebouwd om te vieren dat het land al meer dan 100 jaar onafhankelijk was. Ook vond er in hetzelfde jaar het eerste officiële wereldkampioenschap voetbal plaats.

Cultuur en historie

Herinneringen aan het verleden zijn terug te vinden in de Ciudad Vieja (Oude Stad), de oudste wijk van Montevideo. Naast antiekwinkels, cafés, clubs en musea, zijn hier mooie historische gebouwen te vinden. Het Solis Theater, de Metropolitan kathedraal en de Cabildo zijn daar enkele van.

Montevideo heeft ook een aantal interessante musea. Tot de populairste musea behoren het García Torres Museum en het Stedelijk Museum voor Schone Kunsten. Bij laatstgenoemde hebben de beroemdste Uruguayaanse kunstenaars hun werk tentoongesteld.

Algemene reisinformatie Uruguay

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer ligt tussen de 20°C en 28°C en in de winter tussen de 10°C en 16°C.
  • Tijdsverschil: het is er (meestal) drie uur vroeger dan in België. 12-26 maart: twee uur vroeger en 1-29 oktober vier uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de peso (UYP).
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook wordt er Portunol of Brazilero gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Montevideo

Op CheapTickets.be vind je het meest complete aanbod vluchten, hotels, huurauto’s en vliegvakanties tegen de laagste tarieven. Op zoek naar de voordeligste vliegtickets naar Montevideo? Kijk dan op de site en boek het goedkoopste vliegticket direct online, zodat je zo voordelig mogelijk naar je favoriete bestemming kunt vliegen. CheapTickets.be is altijd up-to-date, zodat je nooit een aanbieding kunt missen.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Montevideo

Vertrek naar Montevideo in Uruguay tegen de interessantste voorwaarden en proef de unieke stemming van deze Zuid-Amerikaanse stad. Met CheapTickets.be vindt u steeds voordelige vliegtickets naar alle landen in Zuid-Amerika. Boek uw voordelige vliegtickets en u merkt onmiddelijk hoe snel het is.

Droomt u al langer van een boeiende vakantie in Montevideo? Dan is nu het moment om te genieten van onze fantastische voorwaarden! Onze site is gemakkelijk en heel overzichtelijk. Probeer het snel en geniet van een droomreis naar Montevideo.

Other flights Uruguay