Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢 SUPER SALE: profiteer van korting tot €75! 🤑

Oeganda

Entebbe

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar oog in oog met de Big Five

Vliegtickets Entebbe

Entebbe is gelegen op een schiereiland aan het Victoriameer, ten zuiden van de Oegandese hoofdstad Kampala. Zowel natuur- als cultuurliefhebbers komen hier aan hun trekken.

Lake Victoria

Het hoogtepunt van een vlucht naar Entebbe is ongetwijfeld het Victoriameer. Het Victoriameer is één van de grootste zoetwatermeren ter wereld en grenst aan Uganda, Tanzania en Kenia. Op het meer bevinden zich tal van kleine eilandjes van waarop je zeer goed vogels kan observeren. Maar er leven hier ook nijlpaarden en verschillende soorten vissen.

Botanische tuinen

De adembenemende Botanische Tuinen van Entebbe grenzen aan het meer. Je kan er volop genieten van de lokale flora en fauna tijdens een ontspannen wandeling. Naast tal van tropische en subtropische plantensoorten ontdek je hier ook een enorme verscheidenheid aan vogels en vlinders. Ook grotere dieren zoals apen leven hier.

Het Uganda Wildlife Education Center is ook een aanrader tijden een vliegreis naar Entebe. Je leert er alles over de instandhouding van verschillende diersoorten in hun natuurlijke biotoop en over de geneeskrachtige werking van verschillende kruiden.

Vliegen naar Entebbe

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Entebbe? Dan hoef je niet verder te zoeken. Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de voordeligste vluchten naar Entebbe. Gebruik onze vergelijkingstool om snel de prijzen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen naast elkaar te leggen. Vergelijk, kies een vlucht en koop je tickets naar Entebe rechtstreeks via de site. Onze ticketshop is de hele week geopend!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: het is er het hele jaar door gemiddeld 26°C. Van april tot en met december valt de meeste regen.
  • Tijdsverschil: in de winter is het er twee uur later dan in België, in de zomer is dat één uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Uganda Shilling.
  • Taal: Engels en het Ki-swahili. Ook worden er een aantal inheemse talen gesproken, waaronder het Luganda.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Uganda!

Voor de interessantste vliegtuigtickets naar Entebe bestaat er geen beter adres dan CheapTickets.be! Maar je vindt er niet enkel voordelige vliegtickets! Je kan bij ons ook terecht voor het reserveren van een huurwagen en een hotelkamer of voor het afsluiten van een reis- of annuleringsverzekering. Ontdek ons ruime aanbod vandaag nog en betaal nooit meer te veel voor een onvergetelijke vakantie!

Naar Entebbe vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Entebbe

Een vlucht naar Entebbe in Uganda hoeft geen handenvol geld te kosten. Geloof je ons niet? Kijk dan snel op onze site. Via onze zoekmachine vind je snel de goedkoopste vliegtickets naar Entebbe. Je kan er immers de tarieven van de verschillende airlines vergelijken en de interessantste tickets eruit halen.

Bovendien kan je ons flight alert systeem gebruiken. Met dit systeem ben je altijd op de hoogte van de nieuwste acties op vluchten naar Entebbe en andere bestemmingen. Je geniet dus steeds van de beste prijzen. Voordelig vliegen was nog nooit zo eenvoudig!

Other flights Oeganda

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be