Vlieg voordelig naar Paramaribo

Vliegtickets Paramaribo

Paramaribo is de hoofdstad van Suriname. Het is, mede door de vele bezienswaardigheden, een bekende plek voor toeristen. Iedereen zal genieten van deze prachtige stad.

Historische bezienswaardigheden

Het Onafhankelijkheidsplein is het centrum van Paramaribo. Dit plein ligt tegenover het presidentiële paleis, de voormalige residentie van de Gouverneur van Suriname. De gebouwen rond het plein hebben een historische en architectonische waarde.

Fort Zeelandia is ook zeker een bezoek waard. Dit gebouw is inmiddels meer dan 350 jaar oud en ingericht als museum. In enkele zalen komen de verschillende aspecten van de Surinaamse geschiedenis aan bod.

Multiculturele markt

Aan het einde van de Waterkant ligt de Centrale markt. Het is de grootste overdekte markt en er zijn verschillende etenswaren te vinden. De Indiase en Afrikaanse invloeden zijn duidelijk zichtbaar.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar door rond de 27˚C.
  • Tijdsverschil: tijdens onze zomertijd 5 uur vroeger dan in België en tijdens onze wintertijd 6 uur vroeger.
  • Munteenheid: de Surinaamse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is Nederlands en er wordt ook Sranantongo (Surinaams) gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Paramaribo

Ben je op zoek naar voordelige tickets voor een reis naar Suriname? Dan zit je bij CheapTickets.be perfect! Als je gebruik maakt van het zoekvenster op deze website krijg je een overzicht van de beschikbare vluchten en de bijbehorende tarieven.

Als je een keuze hebt kunnen maken voor een bepaalde vlucht dan kun je de tickets direct online reserveren. Dankzij CheapTickets.be kan iedereen voordelig vliegen. Wij beschikken voortdurend over de beste tarieven.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Paramaribo

Vlieg naar Paramaribo in Suriname tegen de interessantste voorwaarden en proef de aangename sfeer van deze Zuid-Amerikaanse stad. Met onze website kun je rekenen op voordelige tickets naar tal van bestemmingen op het Zuid-Amerikaanse continent. Boek je voordelige vliegtickets en je merkt meteen hoe makkelijk het is.

Droom je al langer van een onvergetelijke reis naar Paramaribo? Dan is nu het moment om te profiteren van onze uitzonderlijke tarieven! Onze site is gemakkelijk en zeer overzichtelijk. Probeer het snel en voor je het weet ben je vertrokken naar Paramaribo.

Other flights Suriname