Vlieg voordelig naar Colombo

Vliegtickets Colombo

Colombo is de grootste stad van Sri Lanka en ligt aan de westkust van het eiland. Zowel voor cultuur- als strandliefhebbers is het de ideale reisbestemming.

Stadscentrum Colombo

Colombo is een drukke en chaotische stad waar je je niet snel zal vervelen! In het centrum vind je tal van tempels, moskeeën en Boeddhabeelden. Daarnaast zijn er ook allerlei gebouwen die herinneren aan de tijd van de Portugezen in de 16e eeuw en de Nederlanders in de 17e eeuw. De Wolvendaalkerk en het Dutch Period Museum zijn hier mooie voorbeelden van.

Tuinstad van Azië

Colombo draagt de naam ‘Tuinstad van Azië’. In de Cinnamon Gardens staan moderne villa’s en parken waaronder het prachtige tropische park Viha Maha Devi. Je kan er tevens een openluchttheater en het Nationaal Museum bezoeken. Tijdens een vliegreis in Colombo is er dus voor ieder wat wils!

Vliegen naar Colombo

Voor goedkope vliegtickets naar Colombo neem je best eerst een kijkje op CheapTickets.be! Je vindt er eenvoudig de beste tarieven, want je kan via onze zoekmachine de vliegtickets van de verschillende maatschappijen met elkaar vergelijken. Heb je een keuze kunnen maken? Boek jouw ticket naar Colombo dan rechtstreeks via onze site. Dit kan 7 dagen op 7 en 24 uur per dag.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar door tussen de 26 en 30 °C.
  • Tijdsverschil: het is er 4 uur later in de zomer, in de winter is dat 5 uur.
  • Munteenheid: De Rupee.
  • Taal: Sinhala, Tamil, Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Colombo

De voordeligste vliegtuigtickets naar Colombo of een andere topbestemming kan je vinden op CheapTickets.be. Maar dat is lang nog niet alles! Bij ons kan je naast vliegtickets immers ook een huurwagen en hotelovernachting boeken. En we helpen jou ook graag verder met een reis- of annuleringsverzekering. Ontdek het allemaal op CheapTickets.be en betaal nooit meer te veel voor de vakantie van jouw dromen!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Colombo

Wist je al dat je voor een onvergetelijke vliegreis naar Colombo in Sri Lanka niet zo overdreven veel hoeft neer te tellen? Via CheapTickets.be kies je snel en gemakkelijk tussen de aangeboden vliegtickets van alle maatschappijen die naar Colombo vliegen. Op deze manier betaalt je nooit te veel! Bovendien houden we jou up-to-date in verband met de meest actuele promoties voor vluchten naar Colombo met ons superhandige flight alert system.

De beste service, de voordeligste prijzen en de meest recente informatie voor vluchten naar Colombo of eender welke bestemming in Azië vind je steeds op CheapTickets.be. Ontdek het vandaag nog en voor je het weet ben je vertrokken!

Other flights Sri Lanka