Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Soedan

Khartoum

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Khartoum

Khartoum

Vliegtickets Khartoum

Khartoum is de hoofdstad van Soedan en ligt op de plek waar de Blauwe Nijl uit Ethiopië en de Witte Nijl uit Oeganda samenkomen. De stad kan terugblikken op een rijke geschiedenis en heeft op gebied van cultuur heel wat te bieden.

Cultuur

Het Nationale Museum van Soedan is zeker een bezoek waard tijdens een vliegreis naar Khartoum. Je leert er meer over de geschiedenis van het land aan de hand van een enorme verzameling eeuwenoude kunstobjecten. Ook het Palace Museum, dat in een oude Anglicaanse kerk is gehuisvest, is zeker een aanrader. De Centrale Moskee en de Al-Khartoum, de oudste moskee van de stad, mag je zeker niet overslaan.

Markten

De markten maken een groot deel uit van het traditionele leven van Soedan. Er worden voornamelijk handwerk en souvenirs verkocht. Op de Omdurman kamelenmarkt kan je bovendien een ritje op een kameel maken.

Vliegen naar Khartoum

Plan je een vliegreis naar Khartoum en ben je nog op zoek naar goedkope vliegtickets? Kijk dan op CheapTickets.be. Hier zijn altijd de voordeligste vliegtuigtickets naar bestemmingen over de hele wereld te vinden. Via onze zoekmachine kan je op een eenvoudige manier de vliegtickets van de verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken.

Door een reisperiode aan te duiden in het zoekvenster krijg je meteen een overzicht van alle vluchten naar Khartoum. Vergelijk de tickets, maak een keuze en reserveer meteen een plaatsje via onze site. Alles gebeurt online, dus je kan bij ons terecht 24 uur op 24 en 7 dagen op 7!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de temperatuur ligt het hele jaar tussen de 31°C en 41°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er één uur later dan in België, in de winter is dat twee uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Soedanese Pond (SDG).
  • Taal: de officiële taal is het Arabisch. In het zuiden wordt een eigen stamtaal gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Khartoum

Om razendsnel de voordeligste vliegtuigtickets naar Khartoum te boeken, kan je terecht op CheapTickets.be. Wij verzamelen de vluchtinformatie van alle airlines zodat jij eenvoudig de goedkoopste vluchten naar Khartoum kan vinden. Bovendien bieden wij jou ook de mogelijkheid om een auto te huren of een hotelovernachting te reserveren.

En een reis- of annuleringsverzekering is al even snel geregeld. Het kan allemaal, net als de vliegtickets, aan uitzonderlijk interessante voorwaarden. Ontdek het zelf op onze site en voor je het weet ben je vertrokken op een droomreis!

Naar Khartoum vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Khartoum

Voor vliegtickets naar Khartoum tegen de scherpste prijzen moet je bij CheapTickets zijn. Op onze website vind je de tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen. Vergelijk de verschillende opties, selecteer een vlucht en koop meteen tickets naar Khartoum via onze site.

Blijf geïnformeerd over de nieuwste acties op vluchten naar Khartoum en andere bestemmingen wereldwijd via ons handige flight alert system en geniet optimaal van de beste prijzen voor al jouw vliegtickets. Goedkoop vliegen naar Khartoum was nog nooit zo eenvoudig!

Other flights Soedan

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be