Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Sierra Leone

Freetown

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Freetown

Vliegtickets Freetown

Freetown is de hoofdstad van het West-Afrikaanse land Sierra Leone. Het is een levendige havenstad aan de Atlantische Oceaan. Vandaag herinneren nog tal van bezienswaardigheden aan het indrukwekkende verleden van de stad.

Geschiedenis en attracties

Freetown werd gesticht in 1787 en heeft zijn naam te danken aan het feit dat de stad gebouwd werd om vrijgelaten slaven een onderdak te bieden. Het nationale monument, de Katoenboom die werd geplant toen Freetown werd opgericht, doet hier nog aan herinneren. Wie in die tijd door King’s Gate kwam, was officieel vrij.

In het stadscentrum zijn er ook verschillende traditionele markten, kerken en musea, waaronder het Sierra Leone Museum. Deze zijn zeker en vast een bezoekje waard tijdens je vliegreis naar Freetown.

Strand

Met een gemiddelde temperatuur van 27°C zijn de stranden een belangrijke trekpleister. Wat dacht je van River No. 2 Beach - dat loopt tot Tokeh Beach. Je kan er surfen, waterskiën en kanoën of heerlijk ontspannen op een cruiseboot. Bovendien zijn er ook heel wat kuuroorden te vinden. Een vliegticket naar Freetown is dus niet alleen een goed idee voor cultuurliefhebbers, maar ook voor mensen die een ontspannend vakantieoord zoeken.

Vliegen naar Sierra Leone

Voor voordelige vliegtickets naar Freetown en andere bestemmingen wereldwijd is er maar één adres: CheapTickets.be. Hier kan je op een eenvoudige manier de vluchten van de verschillende airlines met elkaar vergelijken. Selecteer een reisperiode en je krijgt meteen een lijst van de beschikbare vliegtuigtickets te zien. Vergelijk de opties, maak een keuze en boek jouw goedkope tickets naar Freetown rechtstreeks via onze site. Het kan allemaal online, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur is 27°C. Het regenseizoen duurt van juni tot oktober.
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Leone.
  • Taal: de officiële taal is het Engels. Maar er wordt ook Krio gesproken en op een kleinere schaal Temne en Mende.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Freetown

Een voordelige vlucht naar Freetown is helemaal niet moeilijk te vinden. Neem maar eens een kijkje op CheapTickets.be en sta versteld van het grote aantal vliegtickets naar Freetown tegen scherpe prijzen. Een aanvullende reis- en annuleringsverzekering kan je er ook bijdoen. Boek dus snel een ticket en geniet van een zorgeloze vakantie in deze tropische vakantiebestemming!

Naar Freetown vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Freetown

Met het vliegtuig naar Freetown in Sierra Leone kan al heel goedkoop! Door jouw tickets via CheapTickets.be te reserveren kan je altijd rekenen op de mooiste tarieven. Op onze site kan je immers vliegensvlug alle tickets naar Freetown vergelijken. En dankzij ons handige flight alert system blijft je steeds op de hoogte van de recentste promoprijzen op vluchten naar Freetown.

Verken Freetown of een andere vakantiebestemming in Afrika via CheapTickets.be en geniet van een onvergetelijke trip en goedkope vliegtickets!

Other flights Sierra Leone

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be