Vlieg voordelig naar Krakow

Vliegtickets Krakow

Krakow, de voormalige hoofdstad van Polen, is de tweede grootste stad van het land en een van de belangrijkste cultuursteden van Midden-Europa. Volgens sommigen is dit “Florence van Polen” zelfs één van de mooiste steden van Europa. Het stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Historische bezienswaardigheden

In het hart van de stad vind je het centrale plein dat dateert uit de 13e eeuw. Het is één van de oudste middeleeuwse pleinen in Europa en wordt omringd door verscheidene historische bouwwerken. Hier vind je ook gezellige terrasjes, cafés en een nationale kunstgalerie. De indrukwekkende Lakenhal is ook een aanrader. In dit gebouw zijn er vandaag leuke winkeltjes.

Cultuur Krakow

Twee absolute aanraders voor cultuurliefhebbers zijn het kasteel en de kathedraal op de Wawel. Binnenin het kasteel ontdek je een museum dat talrijke objecten van het Koningshuis bezit. In de indrukwekkende Wawelkathedraal, één van de belangrijkste kathedralen van het land, zijn onder meer de Koninklijke graven te vinden.
In de buurt van Krakow ligt het vroegere concentratiekamp Auschwitz-Birkenau.

Dit was tijdens de Tweede Wereldoorlog één van de grootste vernietigingskampen. Een bezoek aan dit kamp mag niet ontbreken tijdens een vliegreis naar Krakow.

Vliegen naar Krakow

Klinkt dit als muziek in de oren? Boek dan je vliegtickets naar Krakow op CheapTickets.be en geniet van de scherpste prijzen. Dankzij onze zoekmachine vind je in enkele seconden de beste deals van alle airlines. Heb je een interessante vlucht naar Krakow gevonden? Reserveer dan een plaatsje online via onze ticketshop. Hier kan je 24u per dag terecht.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 20°C. Tijdens de wintermaanden is de gemiddelde temperatuur 0°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de Zloty.
  • Taal: de officiële taal is Pools. De tweede taal is Engels en/of Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Krakow

De meest voordelige vliegtuigtickets naar Krakow vind je op CheapTickets.be. Naast goedkope tickets kan je bij ons ook terecht voor een reis- of annuleringsverzekering, of om een huurauto of hotelovernachting te reserveren. Voor de beste deals en de recentste aanbiedingen is er maar één adres en dat is CheapTickets.be!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Krakow

Zin in een fantastische vliegreis naar Krakow in Polen? Ga dan naar CheapTickets.be! Je kan er in enkele stappen de prijzen van zowat alle luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken. Je ontdekt er de meest recente kortingen en de interessantste tickets naar Krakow en vele andere reisbestemmingen over heel de wereld.

Wil je via mail op de hoogte blijven van de allernieuwste aanbiedingen op vluchten naar Krakow? Schrijf je dan in voor ons flight alert system. Zo geniet je steeds van de beste deals!