Vlieg voordelig naar Asuncion

Vliegtickets Asuncion

Hoofdstad van Paraguay, Asuncion, is een grote stad met in totaal meer dan 1,5 miljoen inwoners. Er heerst een warm klimaat met gemiddelde temperaturen tussen de 23°C en 34°C. In de warmste maanden, van december tot februari, kan de temperatuur gemakkelijk oplopen tot 40°C!

Cultuur en historie

Voor een cultureel dagje uit in Asuncion zijn er talloze mogelijkheden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Casa de la Independencia, het oudste gebouw in de stad. Door middel van een collectie historische voorwerpen wordt u in het museum nog herinnerd aan de onafhankelijkheid van het land.

Leuk voor het gehele gezin is het Jardin Botanico y Zoológico. Naast een museum over de flora en fauna van Asuncion, kun je hier een wandeling maken door de botanische tuinen. In de dierentuin leven meer dan 70 verschillende soorten wilde dieren!

Ontspanning

Voor een dagje shoppen kun je terecht in het centrum van Asuncion. Naast grote moderne winkelcentra zijn er kleine markten waar traditionele producten uit de regio worden verkocht. Asuncion heeft daarnaast een groot aantal restaurants, bars en cafés, waardoor je je ook in de avonduren niet snel zult vervelen!

Algemene reisinformatie Paraguay

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in januari is 34°C en in juli 23°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zes uur vroeger dan in België, in de winter is dat vijf uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Guaraní.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Hiernaast spreekt een groot deel van de bevolking Guaraní, een indianentaal.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Asuncion

Als je goedkoop naar Asuncion wilt vliegen, boek dan direct online je vliegticket op CheapTickets.be. Naast een duidelijk overzicht van de voordeligste vluchten wereldwijd, vind je er een compleet aanbod hotels, huurauto’s en vliegvakanties. Je kan je vliegticket of vakantie direct online regelen zodat je altijd kunt profiteren van de meest recente aanbiedingen en beste deals!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Asuncion

Reis naar Asuncion in Paraguay tegen een betaalbare prijs en maak kennis met de authentieke sfeer van deze Zuid-Amerikaanse stad. Op CheapTickets.be kun je rekenen op voordelige vliegtickets naar alle landen op het Zuid-Amerikaanse continent. Bestel je goedkope vliegtickets en je ervaart direct hoe makkelijk het is.

Droom je al langer van een onvergetelijke reis naar Asuncion? Dan is nu het moment om te profiteren van onze speciale voorwaarden! Ons reservatiesysteem is gemakkelijk en zeer overzichtelijk. Ontdek het vandaag en vertrek met een gerust hart naar Asuncion.

Other flights Guaraní