Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Oostenrijk

Salzburg

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar de wonderen van Mozart

Vliegtickets Salzburg

Salzburg is een oude stad in Oostenrijk, vlakbij de grens met Duitsland. De stad is wereldberoemd als de geboorteplaats van Mozart en heeft een veelbezochte binnenstad die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Bezienswaardigheden Salzburg

De Salzburger Dom is een imposante kathedraal in barokstijl en zeker een bezoek waard tijdens een vliegreis naar Salzburg. Nog een aanrader is de Festung Hohensalzburg, een enorm kasteel uit de middeleeuwen.
De meeste mensen kennen Salzburg van de film ‘The Sound of Music’. De locaties uit die film kan je hier in het echt ontdekken.

Wolfgang Amadeus Mozart

Het geboortehuis van Mozart staat in de Getreidegasse. Hier woonde de wereldberoemde componist van 1756 tot 1773. Vandaag is deze locatie een museum. Je ontdekt er zijn eerste violen, een klavecimbel en tal van andere zaken. Daarnaast is een bezoek aan het woonhuis van Mozart, aan de voet van de Kapuzinerberg, ook een aanrader.

Vliegen naar Salzburg

Voor goedkope vliegtickets naar Salzburg kan je 24u per dag terecht bij CheapTickets.be. Via onze zoekmachine krijg je onmiddellijk een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets van de verschillende maatschappijen. Vergelijk ze en kies er de interessantste uit. Daarna kan je online tickets naar Salzburg bestellen via onze ticketshop. Makkelijker kan niet!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomermaanden is ongeveer 24°C en in de winter 2°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: de officiële taal is Duits (veelal in dialect gesproken), in toeristische gebieden wordt ook Engels gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige vlucht naar Salzburg

De voordeligste vliegtuigtickets naar Salzburg vind je via CheapTickets.be. Naast goedkope vliegtickets kan je bij ons ook terecht voor het boeken van een hotelkamer of een huurauto. Een reis- of annuleringsverzekering afsluiten kan ook. Wij hebben echt alles in huis voor een fantastische vliegreis naar Salzburg. Ontdek het zelf en geniet van een welverdiende vakantie!

Naar Salzburg vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Salzburg

Een vliegvakantie is goedkoper dan je misschien wel zou denken. Geloof je ons niet? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vind je een heleboel goedkope vliegtickets naar Salzburg en vele andere bestemmingen in Oostenrijk. Je kan zelfs online een plaatsje reserveren. Handig, niet?

Maar daar stopt het niet. We hebben tevens een flight alert system ontwikkeld waarmee je op de hoogte kan blijven van de meest recente promoties op vluchten naar Salzburg. Voordelig vliegen is dus kinderspel!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be