Vlieg voordelig van of naar Maastricht

Vliegtickets Maastricht

Maastricht is een sfeervolle stad aan de oevers van de Maas in het zuiden van de Nederlands provincie Limburg. Het is een leuke stad om te winkelen en er zijn ook heel wat culturele bezienswaardigheden. Verder kan je van Maastricht luchthaven ook vliegen naar enkele bestemmingen.

Airlines vanaf Maastricht

Vanaf Maastricht kun je onder andere vliegen met Corendon Airlines, Ryanair, en Center Air.

Populairste bestemmingen vanaf Maastricht

Vluchten Maastricht

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Maastricht? Kijk dan op CheapTickets.be! Hier vind je de voordeligste vliegtickets naar tal van bestemmingen over de hele wereld. Neem een kijkje naar het overzicht, vergelijk de prijzen en haal de meest interessante optie eruit. Een voordelige vlucht naar Maastricht vinden is dus kinderspel. Ontdek het zelf en voor je het weet ben je vertrokken!

Shopping

Maastricht is een bruisende stad met gezellige terrasjes, cafés, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Het is de ideale bestemming voor shoppers met zijn leuke marktjes, trendy winkeltjes en grote shoppingcentra. In het verleden werd de stad zelfs uitgeroepen tot ‘beste winkelstad van Nederland’.

Cultuur Maastricht

Ook op vlak van cultuur is er heel wat te beleven tijdens een vliegreis naar Maastricht. Je ontdekt er vele monumentale gebouwen en historische bezienswaardigheden. De basiliek van Sint Servaas dateert van rond 1000 na Chr. en behoort tot de oudste van Nederland. Daarnaast zijn er nog de Mergelgrotten in de St. Pietersberg, het Theater aan het Vrijthof, het Onze-Lieve-Vrouweplein en de Sint Servaasbrug.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur tijdens de zomer ligt tussen de 13°C en 23°C en in de winter tussen de 0°C en 5°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de nationale munt is de euro.
  • Taal: de officiële taal is het Nederlands.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Maastricht

Kies een vertrekdatum en je krijgt meteen een overzicht van alle vluchten naar Maastricht. Maak een keuze en boek je tickets online. Wil je tevens een auto huren of een hotelkamer reserveren? Dat kan ook! Wij kunnen zelfs een reis- of annuleringsverzekering voor jou regelen - net als de vliegtickets aan zeer interessante voorwaarden. Boek jouw complete vakantie op CheapTickets.be en betaal nooit meer te veel voor een geslaagde reis binnen of buiten Europa!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 19,90 (1 pers.) - € 24,90 (2 of meer pers.) dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice