Maastricht Airport

In de Nederlandse gemeente Beek, op 8 kilometer ten noorden van Maastricht, vinden we Maastricht luchthaven. Door de goede link met Aken, ook wel de Maastricht Aachen Airport genoemd.

Met ongeveer 500.000 reizigers per jaar is deze luchthaven een van de grootste van Nederland. De bestemmingslijst bestaat voornamelijk uit Europese steden, zoals Porto, Londen, Boedapest en Alicante.

Airlines vanaf Maastricht

Vanaf Maastricht kun je onder andere vliegen met Corendon Airlines, Ryanair, en Center Air.

Adres Maastricht Airport

Vliegveldweg 90, 6199 AD Maastricht-Airport.

Parking Maastricht Luchthaven

Maastricht Airport bereik je gemakkelijk via de A2/E25 (vanuit Luik) of E314 (vanuit Limburg). Er is parking voorzien op loopafstand van de terminal. P2 is de parking voor zowel kort- als langparkeren. Naast de terminal ligt P1, waar je ook voor langere perioden kan parkeren, maar enkel kan betalen met creditkaarten.

Ga je iemand wegbrengen of ophalen? Dan zijn er speciale parkeerplaatsen waar je max. 30 minuten gratis mag stilstaan.

Met het openbaar vervoer

Ook met de trein kan je naar deze luchthaven reizen. Het station van Maastricht is vlot bereikbaar vanuit België. Hier kan je vervolgens de Veolia buslijn 59 naar Maastricht Aachen Airport nemen. Verder is er ook nog de AirportXpress tussen Aken en de luchthaven.

Faciliteiten Maastricht Airport

Na de veiligheidscontrole kan je van een hapje of een drankje genieten in de Travel Inn Bar. Verder is er een AKO Airport Shop en B&S Shop Fly te vinden. In de aankomsthal is er een Travel Inn Brasserie – ideaal als je iemand moet opwachten. Tenslotte is er nog een luchthaventerras waar je een mooi uitzicht hebt over de landingsbaan.

Vluchten vanuit Maastricht

Vliegen vanuit Maastricht Airport? Dan moet je op CheapTickets.be zijn. Wij maken razendsnel een overzicht van alle maatschappijen die op Maastricht Aachen Airport actief zijn. Vergelijk hun vluchten en selecteer de meest interessante optie. Daarna kan je in onze online reiswinkel terecht om tickets te kopen. Deze is 24u op 24 open.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice