Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Mozambique

Maputo

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Maputo

Vliegtickets Maputo

Maputo is de hoofdstad van Mozambique en ligt in het zuiden van het land, aan de Indische Oceaan. Sinds de burgeroorlog eind vorige eeuw is de stad begonnen aan een grondige wederopbouw. Vandaag is het meer dan ooit een toeristische trekpleister.

Geschiedenis

Sporen van de Portugese kolonisatie zijn nog overal in de stad terug te vinden, bijvoorbeeld in de talrijke gebouwen die opgetrokken zijn in koloniale architectuur. Het Fortaleza is hier een mooi voorbeeld van. Fortaleza is een fort uit de 19e eeuw dat door de Portugezen werd gebouwd. In het bijhorende museum kom je meer te weten over de koloniale tijd.

Tijdens een vliegreis naar Maputo kan je ook de rooms-katholieke kathedraal van Onze-Lieve-Vrouw van Fatima bezoeken. Dit 18e-eeuwse bouwwerk is zeker en vast een bezoekje waard.

Musea in Maputo

Ook voor museumliefhebbers is een ticket naar Maputo een goed idee. De stad heeft namelijk een gevarieerd aanbod aan musea en kunstgalerijen met onder meer een militair museum en een natuurhistorisch museum. Voor kunst uit de streek kan je een bezoek brengen aan het museum van de kunstenaar Malangatana. Hier ontdek je allerlei schilderijen en beelden uit zijn verzameling. In het valutamuseum kan je dan weer oude nationale valuta bekijken.

Naast mooie monumenten heeft Maputo ook botanische tuinen en prachtige stranden. Hier kan je naar hartenlust snorkelen, zwemmen en paardrijden.

Vliegen naar Maputo

Plan je een vliegreis naar Maputo en ben je op zoek naar goedkope vliegtickets? Voor de voordeligste vliegtuigtickets zit je goed bij CheapTickets.be! Hier kan je namelijk op een zeer eenvoudige manier de vliegtickets van de verschillende airlines met elkaar vergelijken. Selecteer een vertrekdatum en je krijgt meteen een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets naar Maputo. Vergelijk de opties, maak eenvoudig een keuze en bestel jouw vliegtickets vervolgens rechtstreeks via onze site. Niets is eenvoudiger en het gebeurt allemaal online. Bovendien kan je bij ons 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 terecht!

Algemene reisinformatie Mozambique

  • Temperatuur: in juli bedraagt de gemiddelde temperatuur 24°C en in januari is het er gemiddeld 30°C.
  • Tijdsverschil: tijdens de zomer is er geen tijdsverschil, in de winter is het er één uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Metical (MZN).
  • Taal: de officiële taal is het Portugees, maar er worden ook Bantu-talen gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Maputo

Een vlucht naar Maputo hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Op CheapTickets.be zal je gegarandeerd een vliegticket tegen een scherpe prijs vinden. Heb je een goedkope vlucht naar Maputo gevonden? Reserveer dan ook een hotelkamer of huurwagen. Zelfs met een reis- of annuleringsverzekering kunnen wij je helpen. Ontdek vandaag nog hoe eenvoudig het allemaal is en betaal nooit meer te veel voor jouw droomreis!

Naar Maputo vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Maputo

Droom je er al een tijdje van om een vlucht naar Maputo te boeken en te genieten van de schitterende natuurpracht en charmante cultuur die Mozambique te bieden heeft? Dan ben je bij CheapTickets aan het juiste adres. Hier kan je in een handomdraai alle vluchten naar Maputo vergelijken. Kies de interessantste optie en koop meteen een ticket naar Maputo via onze site.

Other flights Mozambique

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be