Aan het laden...
Een moment a.u.b.

De Malediven

Male

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar de ultieme strandvakantie

Vliegtickets Male

Malé is de hoofdstad van de republiek van de Malediven en bevindt zich op het gelijknamige eiland. De stad heeft een tropisch klimaat en temperaturen die schommelen tussen de 25°C en 35°C.

Vakantieparadijs Malediven

Voor hagelwitte stranden, een helderblauwe zee en wuivende palmbomen is er geen betere bestemming dan de Malediven. Het is er altijd warm en zonnig en het is een uiterst geschikte locatie voor watersporten. Je kan er zwemmen, zeilen maar ook naar hartenlust snorkelen tussen de prachtige koraalriffen.

Cultuur in Malé

Het Nationaal Museum bevindt zich in het vroegere paleis van de Sultan. Je ontdekt er een prachtige collectie van historische voorwerpen, traditionele kleding en wapens. Ook op de vele markten kan je proeven van de lokale cultuur. Bezoek tijdens je vliegreis naar Male zeker de plaatselijke vismarkt. Hier kan je de lokale cultuur opsnuiven en verse vis, fruit en groenten kopen.

Het Islamitisch Centrum is een bezoekje waard omwille van haar architectonische pracht. Er zijn ook een moskee, een bibliotheek, klaslokalen en kantoren gehuisvest.

Vliegen naar Male

Voor goedkope vliegtickets naar Male ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Hier kan je namelijk de prijzen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen op een eenvoudige manier met elkaar vergelijken. Selecteer de voordeligste vlucht naar Male en boek jouw goedkope vliegtickets rechtstreeks via de site. Je kan er 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 terecht. Neem vandaag nog een kijkje en betaal nooit meer te veel voor vliegtuigtickets naar de bestemming van jouw dromen!

Algemene reisinformatie Malediven

  • Temperatuur: de Malediven heeft een tropisch klimaat met gemiddelde temperaturen van rond de 25°C en in januari 35°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er drie uur later dan in België, in de winter is dat vier uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Maledivische Ruffiya (MVR).
  • Taal: de officiële taal is het Dhivehi.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar de Malediven!

Voor de voordeligste vliegtuigtickets naar Male kan je altijd rekenen op CheapTickets.be. Naast vliegtickets zijn bij ons ook huurauto’s of hotelovernachtingen te vinden. Een reis- of annuleringsverzekering afsluiten kan ook. Ontdek het vandaag nog en betaal gegarandeerd nooit meer te veel voor de vakantie van jouw dromen!

Naar Male vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Male

Voor de interessantste tickets naar Male in de Malediven neem je best even een kijkje op onze website. Hier vind je op eender welk moment de scherpste tarieven en de actuele aanbiedingen naar Male en andere bestemmingen in Azië. Je dient enkel maar te vergelijken tussen de beschikbare vluchten en een ticket te kopen. Niets is eenvoudiger!

Met ons handige flight alert system blijf je bovendien op de hoogte van de meest recente promoties op vliegtickets naar Male. Zo kan je altijd van de beste prijzen profiteren!

Other flights De Malediven

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be