Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Madagaskar

Morondava

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Morondava

Vliegtickets naar Morondava

Morondava is een kustplaats op het prachtige eiland Madagaskar, gelegen in het oosten van het continent Afrika . Morondava ligt aan de westkust en heeft zo’n 34.000 inwoners. In het stadje zelf is niet veel te beleven, echter maakt de omgeving van de stad dat helemaal goed. Zo zijn er een aantal natuurreservaten, waaronder ook eentje met de welbekende Baobab bomen. Sommige van deze bomen zijn wel 800 jaar oud!

Baobab en de Maki

Wat nog leuker is, tussen de Baobab bomen door zijn meerdere soorten Maki’s te spotten. De Maki is een apensoort die alleen in Madagskar en omliggende eilanden te vinden is. Mocht je genoeg apen hebben gespot of een ander soort vakantie voor ogen hebben, dan zijn er genoeg lange stranden met wapperende palmbomen waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 20°C en in januari 28°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er één uur later dan in België, in de winter is dat twee uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Ariary (MGA).
  • Taal: de officiële taal is het Frans. Ook wordt er Madagassisch gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegticket Morondava

Door jouw vlucht direct online te boeken op CheapTickets.be vlieg je altijd zo voordelig mogelijk naar Morondava. Het aanbod op de site is overzichtelijk, zodat je direct het goedkoopste vliegticket vindt.

CheapTickets.be is een online reisbureau en prijsvergelijker. Wij bieden jou altijd de beste deals voor vluchten naar bestemmingen wereldwijd, maar hebben ook de laagst mogelijke tarieven voor een huurauto, hotelovernachting of compleet verzorgde vakantie!

Naar Morondava vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Morondava

Zoek je goedkope vliegtickets naar Morondava op Madagaskar? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of op café: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én smartphone. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Morondava.

Other flights Madagaskar

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be