Je ticket naar een indrukwekkend uitzicht

Vliegtickets Boa Vista

Wist je dat Boa Vista het op twee na grootste eiland van Kaapverdië is? Dit eiland bevindt zich in het uiterste oosten van Kaapverdië. De naam Boa Vista betekent in het Portugees ‘mooi uitzicht’. Deze naam is ook wel toepasselijk, want Boa Vista heeft prachtige stranden, maar ook scheepswrakken en een vuurtorentje midden op de berg. Het strand van Boa Vista is zelfs 55 kilometer lang. Altijd wel een lekker plekje te vinden dus zonder al teveel mensen om je heen!

Praktische info

 • Temperatuur: De temperatuur in Boa Vista is het hele jaar door aangenaam en ligt tussen de 20 en 30˚C.
 • Tijdsverschil: Tijdens onze zomertijd is het in Boa Vista 3 uur vroeger en tijdens onze wintertijd is het in Boa Vista 2 uur vroeger.
 • Munteenheid: De munteenheid van Kaapverdië is de escudo (CVE)
 • Taal: Portugees
 • Benodigde reisdocumenten: Voor Kaapverdië is een paspoort vereist en daarnaast is ook een visum verplicht. Deze kan aan worden gevraagd bij het consulaat van Kaapverdië in Rotterdam. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
 • Gezondheid: Voor Kaapverdië zijn geen vaccinaties verplicht, maar inentingen tegen DTP en Hepatitis A worden wel aangeraden. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Zorg en gezondheid.

To do's in Boa Vista

 • Sal Rei
  Sal Rei is de hoofdstad van Boa Vista. De naam van dit havenstadje betekend 'Zout koning' in het Portugees. Deze naam is is ontstaan doordat de zoutproductie vroeger heel belangrijk was in dit stadje. Naast lekker door Sal Rei te lopen en te genieten van het uitzicht heeft deze stad ook langgerekte zandstranden waar je heerlijk kunt bijkomen.

 • Viana woestijn
  De Viana woestijn is een uitbreiding van de meer bekende Sahara woestijn. De Viana woestijn is 20 kilometer lang en 4 tot 5 kilometer breed. De woestijn bestaat uit prachtige witte zandduinen met als hoogste zandduin van van maar liefst 50 meter.

 • Scheepswrak van de Cabo Santa Maria
  Één van de bekendste bezienswaardiheden van Boa Vista is het scheepswrak van de Santa Maria. Het scheepswrak is sinds de jaren 60 van de vorige eeuw te zien langs de kust van Boa Vista. Wel blijft er door de jaren steeds minder wrak over, dus wil je deze graag nog zien? Wacht dan niet te lang want voor je het weet is er niks meer van het wrak over.

Vliegticket Boa Vista

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Boa Vista? Op CheapTickets.be vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice