Vlieg voordelig naar Georgetown

Vliegtickets Georgetown

Georgetown is een kustplaats in het noordoosten van Guyana. In de stad zijn nog vele historische gebouwen van Nederlands koloniale en Victoriaanse stijl terug te vinden, waardoor je je soms een beetje terug in de tijd waant.

Historische gebouwen

Bij een rondgang door Georgetown mogen een aantal bouwwerken niet ontbreken. Zoals het oudste gebouw in de stad, de St. Andrew’s Kirk, uit 1889. Verder vind je er één van de grootste houten bouwwerken ter wereld, de St. George kathedraal, die maar liefst 43,5 meter hoog is. Ook het Parlementgebouw uit 1833 en het Vrijheidmonument mag je niet voorbijlopen.

Musea in Georgetown

Het Walter Roth Museum is vernoemd naar de gelijknamige Engelse antropoloog. In het museum is er dan ook een grote verzameling van zijn archeologische vondsten uit de regio tentoongesteld. Loop ook eens binnen bij het Nationale Museum van Guyana. Hierin vind je tentoonstellingen over de inheemse flora en fauna en een mooie collectie archeologische vondsten.

Tip: Bezoek de botanische tuinen met daarin vijvers, bruggetjes en vele kleurige bloemen en planten!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de temperatuur ligt het gehele jaar rond de 26°C à 27°C.
  • Tijdsverschil: het is er vier uur vroeger dan in België. In de zomer is het er vijf uur vroeger.
  • **Munteenheid: **de nationale munt is de Guyana Dollar (GYD).
  • **Taal: **de officiële taal is het Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Georgetown!

Vlieg met een vliegticket van CheapTickets.be zo goedkoop mogelijk naar Georgetown! Je kan je vlucht voor de laagst mogelijke tarieven snel en direct online boeken op de site. Tot het aanbod behoren ook de beste deals voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties. Kijk voor een compleet overzicht en de meest recente aanbiedingen op CheapTickets.be.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Georgetown

Reis naar Georgetown in Guyana tegen de interessantste voorwaarden en maak kennis met de authentieke sfeer van deze Zuid-Amerikaanse stad. Op onze website kun je rekenen op voordelige vliegtuigtickets naar alle landen op het Zuid-Amerikaanse continent. Reserveer je goedkope vliegtickets en je merkt meteen hoe simpel het is.

Kijk je al lang uit naar een onvergetelijke trip naar Georgetown? Dan is nu het moment om te profiteren van onze speciale tarieven! Ons reservatiesysteem is gemakkelijk en zeer overzichtelijk. Ontdek het vandaag en vertrek met een gerust hart naar Georgetown.

Other flights Guyana