Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Ghana

Accra

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar wildlife spotten op safari

Vliegtickets Accra

Accra is de hoofdstad en ook de grootste stad van Ghana. Ze ligt vlak aan de Atlantische Oceaan. Het is een moderne stad met een boeiende mix van Afrikaanse tradities en Westerse sfeer.

Historische monumenten

Naast de tombe van de allereerste Ghanese president, het Kwame Nkrumah Mausoleum en het Plein voor de Onafhankelijkheid met haar indrukwekkende triomfboog, zijn er in Accra nog tal van andere bezienswaardigheden te ontdekken.

Tijdens een vliegreis naar Accra mag uiteraard een safari niet ontbreken. Maak bijvoorbeeld een wandeling door het Nationaal Park Mole, een uniek park met een savannelandschap en talrijke diersoorten. Dit is gegarandeerd een onvergetelijke uitstap voor jong en oud.

Ontdek het levendige Accra!

Accra is een dynamische stad en dat merk je meteen bij een bezoek aan de Makola markt. Hier sta je middenin het traditionele Afrikaanse leven. In Tema, een nieuwe havenstad vlakbij Accra, vind je een grote vissersvloot en een moderne industriezone.

Vliegen naar Accra

Voor goedkope vliegtickets naar Accra is er maar één adres en dat is CheapTickets.be! Ook voor andere topbestemmingen vind je bij ons de beste tarieven. Gebruik onze zoekmachine om snel en eenvoudig de beschikbare vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op te zoeken. Hiermee ontdek je vliegensvlug de meest interessante tickets naar Accra. Deze kan je bovendien rechtstreeks via de site boeken. Neem vandaag nog een kijkje en ontdek hoe gemakkelijk het is een goedkope vlucht naar Accra te boeken via CheapTickets.be.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur tijdens de zomermaanden is rond de 23°C en in de wintermaanden (als het bij ons winter is) 32°C.
  • Tijdsverschil: in onze winter is het er 1 uur vroeger en in onze zomer 2 uur vroeger.
  • Munteenheid: de Cedi (GHC).
  • Taal: de officiële taal is Engels, verder worden er ongeveer 75 lokale talen en dialecten gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je goedkope vlucht naar Accra

Door de verschillende tarieven te vergelijken op CheapTickets.be kan je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Accra en eender welke bestemming ter wereld terugvinden. Maar bij ons kan je ook terecht voor het boeken van een hotelovernachting of een huurauto. Een reis- of annuleringsverzekering afsluiten kan ook. Ontdek vandaag nog hoe eenvoudig het allemaal is en betaal nooit meer te veel voor een vliegreis naar Accra!

Naar Accra vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Accra

Een vlucht naar Accra in Ghana kan voor minder geld dan je misschien zou denken! Geloof je ons niet? Kies een bestemming en een vertrekdatum en we tonen je meteen een overzicht van alle beschikbare vluchten. De goedkoopste vliegtuigtickets haal je er eenvoudig uit.

Maar dat is nog niet alles. We hebben ook een handig flight alert systeem. Hiermee ben je altijd op de hoogte van de meest recente aanbiedingen op vluchten naar Accra. Zo blijft er extra vakantiebudget over om optimaal van je vliegreis te genieten!

Other flights Ghana

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be