Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Gabon

Libreville

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Libreville

Libreville

Vliegtickets Libreville

Libreville (“vrije stad” in het Frans) is de hoofdstad van Gabon en een belangrijke havenstad in het noordwesten van het land. De regio heeft een warm en vochtig klimaat. Je kan er verschillende interessante musea, historische bouwwerken en kleurrijke lokale markten ontdekken.

Culturele bezienswaardigheden

De meeste bezienswaardigheden zijn in het hart van de stad te vinden. Het French Cultural Centre geeft een kijk op de Franse invloed op Gabon en het Museum voor Kunst en Cultuur stelt een boeiende verzameling van traditionele maskers tentoon. In Libreville zijn er tevens verschillende kleurrijke markten en de St. Michel kerk en het Presidentieel Paleis zijn zeker ook een bezoek waard. Daarnaast heeft Libreville een bruisend nachtleven met luxe hotels, restaurants en tal van bars, clubs, cafés en casino's.

Zee en strand

Bezoek tijdens je vliegreis naar Libreville zeker ook het prachtige strand. De temperaturen zijn er altijd aangenaam en het is een uitstekende plek om tot rust te komen. Een van de belangrijkste stranden in de buurt is Pointe Denis. Het biedt bovendien tal van mogelijkheden om te watersporten. Je kan er naar hartenlust snorkelen, duiken en diepzeevissen.

Vliegen naar Libreville

Ben je klaar om deze prachtige Afrikaanse stad te bezoeken? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Op CheapTickets.be kan je in enkele muisklikken de goedkoopste vliegtickets naar Libreville vinden. Via onze zoekmachine krijg je meteen de vluchtinformatie van alle luchtvaartmaatschappijen. Vergelijk de tickets, maak een keuze en reserveer je vliegtickets naar Libreville via de site. Onze ticketshop is gedurende de hele week bereikbaar.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur bedraagt 27°C.
  • Tijdsverschil: tijdens de zomer is het er één uur vroeger dan in België, in de winter is er geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de nationale munt is de CFA-franc.
  • Taal: de officiële taal is het Frans. Ook worden er Bantu-dialecten en Afrikaanse talen, zoals Fang, Bunu en Eshira gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Libreville

De voordeligste vliegtuigtickets naar Libreville vind je snel op CheapTickets.be. Maar bij ons kan je naast vliegtickets ook een huurwagen of hotelkamer boeken. En een reis- of annuleringsverzekering afsluiten is al even eenvoudig en voordelig! Ontdek vandaag nog hoe gemakkelijk en goedkoop het is om een volledige reis te boeken via Cheaptickets.be!

Naar Libreville vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Libreville

Elk jaar boeken steeds meer toeristen een vlucht naar Libreville. Deze stad heeft dan ook heel wat te bieden voor elk type reiziger. Neem dus snel een kijkje op CheapTickets.be en ontdek het grote aanbod aan voordelige vliegtickets naar Libreville. Dankzij onze zoekfunctie kan je in een handomdraai de prijzen van alle airlines vergelijken.

Blijf geïnformeerd over de meest recente acties op vluchten naar Libreville en andere bestemmingen wereldwijd via ons flight alert system. Zo kan je optimaal gebruik maken van de beste ticketprijzen. Voordelig vliegen naar Libreville was nooit zo eenvoudig!

Other flights Gabon

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be