Vlieg voordelig naar Cebu

Vliegtickets Cebu

Cebu is één van de Visayas-eilanden en behoort tot de Filippijnen. Cebu City is met ongeveer 799.000 inwoners de hoofdstad van het eiland.

Ontspanning

Op Cebu kan je genieten van het prachtige weer: de temperatuur ligt het hele jaar rond de 27°C. Het eiland heeft mooie, witte zandstranden die zich prima lenen om te zonnen. Er zijn tevens tal van watersporten mogelijk, zoals snorkelen en duiken. Eén van de beste duikplaatsen is Moalboal, een klein dorpje aan de zuidwestkust waar veel duikvoorzieningen zijn.

Cultuur in Cebu

Ook voor cultuurliefhebbers is een vliegticket naar Cebu interessant. In het centrum van Cebu City vind je de Minore del Santo Niño, een 16e-eeuwse basiliek met een museum over de geschiedenis van het christendom. Ook het Casa Gorordo Museum, een traditioneel Filippijns huis met daarin verschillende voorwerpen uit de Spaans koloniale periode is een echte aanrader.

Een ander interessant museum is het Jumalon Museum met een unieke collectie mozaïeken. Bijzonder is ook de bijbehorende vlindertuin met ongeveer 53 verschillende vlindersoorten!

Vliegen naar Cebu

Plan je een vliegreis naar Cebu? Neem dan eerst een kijkje op CheapTickets.be. Op onze website vind je de tarieven van alle maatschappijen. Zo kan je zonder problemen de goedkoopste vluchten naar Cebu vinden. Daarna kan je meteen een of meerdere plaatsjes reserveren via onze ticketshop.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: het hele jaar door is de gemiddelde temperatuur 27°C.
  • Tijdsverschil: in de winter is het er zeven uur later dan in België, in de zomer is het er zes uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de PHP.
  • Taal: op het eiland wordt Cebuano gesproken. Het Engels wordt daarnaast goed gesproken en verstaan.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar de Filippijnen!

Voor de beste aanbiedingen voor vliegtickets naar Cebu en vele andere vakantiebestemmingen, kijk je op CheapTickets.be. Hier vind je een groot aanbod vluchten met de laagst mogelijke tarieven, waar je direct van kan profiteren.

CheapTickets is al jarenlang één van de grootste online reisbureaus. Hierdoor kunnen wij jou op ieder moment van de dag de voordeligste vluchten naar Cebu aanbieden. Wil je ook gebruik maken van de meest recente aanbiedingen en zo goedkoop mogelijk naar jouw favoriete vakantiebestemming vliegen? Ontdek dan snel ons uitgebreide aanbod.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Cebu

Voor de voordeligste tickets naar Cebu in de Filippijnen kan je altijd rekenen op CheapTickets.be! Op onze website vind je op elk moment de goedkoopste tickets en de actuele actieprijzen naar Cebu en andere oorden in Azië. Je hoeft slechts te kiezen tussen de beschikbare vluchten en je kan jouw goedkope vliegtickets rechtstreeks reserveren via onze site. Boek nu snel en heel eenvoudig!

Met ons flight alert systeem blijf je bovendien op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen op vluchten naar Cebu en andere bestemmingen wereldwijd. Hierdoor kan je altijd van de laagste tarieven genieten!