Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Congo Kinshasa

Lubumbashi

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Lubumbashi

Vliegtickets Lubumbashi

Provinciehoofdstad Lubumbashi ligt in het uiterste zuiden van Congo en is met zo’n 1,3 miljoen inwoners één van de grootste steden van het land. De grens met Zambia ligt op een steenworpafstand.

Nationaal Museum

De stad vervult een belangrijke functie op het gebied van handel en industrie. De stad huist bovendien één van de grootste universiteiten van het land: de Universiteit van Lubumbashi. Met het oog op de bewogen geschiedenis van het land is het zeker aan te raden een bezoek te brengen aan het National Museum van Lubumbashi.

Een andere must is de dierentuin van Lubumbashi. Hier kunt u wandelen door de Afrikaanse wildernis en honderden apen spotten. Ook zijn er prachtige tijgers, leeuwen, papegaaien, roofvogels, krokodillen en vele andere Afrikaanse diersoorten te ontdekken.

Natuurparken

In Lubumbashi kunt u ook andere natuur en wildlife attracties bezoeken. Vogelliefhebbers moeten zeker een uitstapje maken naar het Parc National De Kundelungu, een groot natuurreservaat met graslanden, bossen, rivieren en enorme watervallen. Naast vele soorten vogels leven er ook zebra’s, luipaarden, bavianen, cheeta’s en andere wilde dieren.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 16°C en in januari gemiddeld 22°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur later dan in België, tijdens onze zomertijd is er geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Congolese Franc.
  • Taal: de officiële talen zijn het Frans en het Engels, maar er worden ook verschillende Bantoetalen gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegticket Lubumbashi

In de webshopwinkel van CheapTickets.be staan altijd de meest voordelige vluchten naar Lubumbashi. Hierdoor heb je vliegensvlug het goedkoopste vliegticket naar de plaats van je bestemming online geboekt. CheapTickets.be vergelijkt ook dagelijks de tarieven voor complete vliegvakanties, hotels en huurauto’s.

Omdat het aanbod heel uitgebreid is kunt u met CheapTickets.be naar talloze interessante steden vliegen. Het complete en meest actuele aanbod is altijd te vinden op deze website.

Naar Lubumbashi vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Lubumbashi

Zoek je goedkope vliegtickets naar Lubumbashi in Congo? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of op café: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én smartphone. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Lubumbashi.

Other flights Congo Kinshasa

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be