Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Congo Brazzaville

Brazzaville

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Brazzaville

Vliegtickets Brazzaville

De hoofdstad Brazzaville ligt in het zuiden van Congo, tegen grens met Congo-Kinshasa (dat vroeger Zaïre heette). De hoofdstad van dit land, Kinshasa, en Brazzaville liggen tegenover elkaar en worden gescheiden door de rivier de Kongo.

Ontwikkeling

Met de burgeroorlogen in de jaren negenting kent Brazzaville een bewogen geschiedenis. Na deze jaren van onstabiliteit lijkt de stad zich te ontwikkelen tot een relatief veilige plaats. Voor toeristen heeft de stad (nog steeds) veel te bieden: van een interessante cultuur en geschiedenis tot een diverse flora en fauna.

Bezienswaardigheden en attracties

De nationale parken in de omgeving van Brazzaville zijn een grote trekpleister voor bezoekers. Hier kunt u spannende safari’s maken en gorilla’s, olifanten, neushoorns, luipaarden en andere Afrikaanse wilde dieren spotten.

Brazzaville heeft ook leuke bezienswaardigheden, zoals de Franskoloniale St. Anne Basiliek, het huis van Charles de Gaulle, de opvallende Nabemba Tower en het Nationaal Museum Congo. Hier worden de geschiedenis en cultuur getoond aan de hand van artefacten en Congolese kunst.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli ligt tussen de 17°C en 28°C en in januari tussen de 21°C en 31°C.
  • Tijdsverschil: het tijdsverschil met België is 0 tot -1.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Congolese Franc (CFA).
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Frans, maar er worden ook andere talen (zoals Bantoetalen) gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegticket Brazzaville

Op CheapTickets.be vindt u eenvoudig vliegreizen en vluchten naar Brazzaville. En ook iedereen die naar een andere bestemming wil vliegen kan gemakkelijk en voordelig boeken op CheapTickets.be. In ons aanbod op de website zijn altijd de laagste tarieven voor vele steden in de wereld te vinden.

CheapTickets.be biedt altijd de meest voordelige tarieven, 24 uur per dag en 7 dagen per week. De prijzen voor vliegtickets zijn altijd actueel, net als alle aanbiedingen en deals voor hotels en huurauto’s.

Naar Brazzaville vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Brazzaville

Zoek je goedkope vliegtickets naar Brazzaville in Congo? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of op café: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én smartphone. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Brazzaville.

Other flights Congo Brazzaville

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be