Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Burkina Faso

Ouagadougou

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Ouagadougou

Vliegtickets Ouagadougou

Ouagadougou is de hoofdstad van het West-Afrikaanse land Burkina Faso. De stad is het administratief, educatief en cultureel hart van het land en je vindt er verschillende interessante musea en mooie monumenten. Daarnaast worden er ook tal van festivals georganiseerd. Het bekendste festival is ongetwijfeld FESPACO, het grootste filmfestival van Afrika.

Culturele trekpleisters

Cultuurliefhebbers zullen erg blij zijn met een vliegtuigticket naar Ouagadougou. Er zijn namelijk een heleboel culturele trekpleisters. Het Muziekmuseum herbergt een grote verzameling Afrikaanse muziekinstrumenten en is zeker een aanrader. Voor traditionele maskers en ambachtelijk werk kan je in het Nationaal Museum terecht. In het Etnografisch Museum maak je op een leuke manier kennis met de traditionele Afrikaanse cultuur.

Aan het Moro Naba Paleis wordt iedere ochtend een spectaculaire ceremonie gehouden met traditionele maskers, kostuums en muziekinstrumenten. Zeker de moeite, maar je moet er wel vroeg voor opstaan!

Ontspannen in het park

Voor wat ontspanning tijdens je vliegreis naar Ouagadougou ga je best naar het Bangr-Weoogo park, dat zich midden in de stad bevindt. Dit is de ideale plek om een even op adem te komen. Een ander park dat ook de moeite is, is de Jardin de L’ Amitie Ouaga-Loudun, wat Tuin van de Vriendschap betekent.

Vliegen naar Ouagadougou

Voor goedkope vliegtickets naar Ouagadougou hoef je echt niet verder te zoeken. Kies simpelweg een vertrekdatum en we tonen je meteen de meest interessante vluchten naar Ouagadougou in een handig overzicht. Je hoeft enkel nog te vergelijken en een plaatsje te reserveren. Voor tickets naar Ouagadougou kan je bij ons 7 dagen op 7, 24 uur per dag terecht.

Algemene reisinformatie Burkina Faso

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur is 28,3°C. Van maart tot mei is het er echt heet, met gemiddelde temperaturen tussen de 40°C en 45°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er twee uur vroeger dan in België, in de winter is dat één uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de CFA-franc.
  • Taal: de officiële taal is het Frans. Maar er worden ook andere talen gesproken, waaronder het Moree en het Jula.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope tickets naar Ouagadougou

Voor de aller-voordeligste vliegtuigtickets naar Ouagadougou kan je rekenen op CheapTickets.be! Maar wist je al dat er ook huurwagens en een hotelovernachtingen op onze site te vinden zijn? We hebben dus alles in huis voor een betaalbare vliegvakantie. Ontdek het vandaag nog en betaal nooit meer te veel voor de vakantie van je dromen!

Naar Ouagadougou vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Ouagadougou

Droom je al een tijdje van een onvergetelijke vliegreis naar Ouagadougou in Burkina Faso? Bij CheapTickets.be ben je aan het juiste adres voor voordelige vliegtickets naar zowat alle bestemmingen in Afrika. Op onze site zie je in één oogopslag de prijs van diverse luchtvaartmaatschappijen.

De goedkoopste vluchten naar Ouagadougou kan je er dus makkelijk uithalen.

Voor een betaalbare vliegvakantie is ons flight alert systeem onontbeerlijk. Hiermee word je meteen op de hoogte gebracht van nieuwe acties en promoties op vluchten naar Ouagadougou en andere wereldwijde bestemmingen. Zo profiteer je altijd van de beste prijzen.

Other flights Burkina Faso

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be