Vlieg voordelig naar Bandar Seri Begawan

Vliegtickets naar Phnom-Penh

Phnom-Penh is met meer dan 1,3 miljoen inwoners de hoofdstad van Cambodja. De stad heeft vele interessante musea en indrukwekkende gebouwen zoals tempels en paleizen.

CheapTickets is dé expert op het vlak van goedkope vliegtickets naar Phnom-Penh. Bij ons kan je immers vliegensvlug de actuele prijzen van alle maatschappijen vergelijken en de meest voordelige optie eruit halen. Handig, niet? Bovendien kan je meteen een ticket naar Phnom-Penh kopen in onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open.

Trekpleisters

Naast een heerlijk warm klimaat dat het hele jaar tussen de 32°C en 34°C ligt, heeft Phnom-Penh vele mooie bezienswaardigheden (waaronder een heleboel prachtige koloniale gebouwen). Eén van de grootste trekpleisters is het Koninklijk Paleis in het centrum van de stad. Hier bevindt zich ook de bekende zilveren pagode, die Wat Preah Keo wordt genoemd.

Museum

Loop ook eens binnen bij één van de musea die nog herinneren aan de bewogen geschiedenis van het land. Het Tuol Sleng museum is gehuisvest in een voormalige gevangenis waar tijdens het Pol Pot regime vele martelingen plaatsvonden. Het museum heeft een indrukwekkende verzameling met onder andere foto’s en schedels.

Een echte must tijdens een vliegreis naar Phnom-Penh is een bezoekje aan één van de vele markten. Hier vind je allerlei producten; van lokaal handwerk en antiek, tot verse groenten en fruit.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de temperaturen liggen het hele jaar tussen de 32°C en 34°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er vijf uur later dan in België en in de winter is er een tijdsverschil van zes uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Riel.
  • Taal: de officiële taal is het Khmer.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: de gegevens in verband met verplichte vaccinaties veranderen dikwijls. Actuele informatie vind je op de site van de FOD Buitenlandse Zaken. Je kan hiervoor ook contact opnemen met jouw huisarts.

Vliegticket Phnom-Penh

Wie voor de laagst mogelijke tarieven naar Phnom-Penh wil vliegen, boekt best een vliegticket op CheapTickets.be. Hier krijg je een overzicht van alle vluchten naar Phnom-Penh. Zo kan je makkelijk de prijzen vergelijken. Daarnaast vind je op onze site ook voordelige hotelovernachtingen en huurwagens. Deze kan je – samen met je vliegtickets naar Phnom-Penh – in enkele eenvoudige stappen online reserveren.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Bandar Seri Begawan

Vliegtickets naar Phnom-Penh
Voor de interessantste tickets naar Phnom-Penh in Cambodja kan je altijd rekenen op CheapTickets.be! Hier vind je de goedkoopste tickets en de actuele promoties naar Phnom-Penh en andere reisbestemmingen in Azië. Je hoeft enkel nog te vergelijken en een plaatsje te reserveren.

Wil je up-to-date blijven van de nieuwste promoties op vluchten naar Phnom-Penh? Gebruik dan ons flight alert system. Zo mis je nooit geen interessante kortingen meer en kan je nog goedkoper vliegen!

Other flights Brunei