Ontdek de tropische, witte stranden van Barbados

Vliegtickets Barbados

Barbados, het meest oostelijke, tropische eiland van de Caribbean! Palmbomen, witte stranden en een prachtige, blauwe zee waar je geweldig op kunt surfen, wat wil je nog meer? Ook vind je er prachtige natuur in de vorm van grotten en groene tuinen, kortom, er is voor iedereen wat te doen op dit mooie eiland!

Wanneer kun je het beste reizen naar Barbados?

Het is het drukst op Barbados tijdens het droge seizoen. Dit seizoen loopt van december tot april. Dit betekent overigens niet dat het volledig droog is tijdens deze periode, het blijft een tropisch eiland en af en toe een bui hoort daar zeker bij! De vliegtickets zijn het duurst in deze maanden. In de overige maanden van het jaar, mei tot november, kun je het eiland ook prima bezoeken. De luchtvochtigheid is hoger in deze periode, waardoor de warmte mogelijk wat drukkender kan aanvoelen. De vliegtickets zijn voordeliger in deze periode.

Meer weten over het boeken van vliegtickets naar Barbados? Bekijk de meest gestelde vragen.

Wat te doen in Barbados?

Verveling? Niet in Barbados! Van elke dag een ander strand tot sportieve activiteiten. De wateren zijn namelijk perfect voor een goede surfsessie, maar je kunt er ook erg goed windsurfen, zeilen en SUP'en. En natuurlijk kun je ook gewoon een stukje gaan hardlopen.

De mooiste stranden op het eiland zijn ongetwijfeld Accra en Batts Rock Beach. Wit zand, wuivende palmbomen en een prachtige, blauwe zee. Je kunt eeuwen blijven staren naar die horizon.

Voor de foodies valt er ook genoeg te beleven op Barbados! Over het hele eiland zijn gezellige restaurantjes te vinden waar je het lekkerste, lokale eten kunt proeven. Van vis tot kip, het is allemaal heerlijk!

Evenementen in Barbados

Barbadians zijn gek op feestjes en evenementen! Elk jaar wordt er uitbundig carnaval gevierd, is er een grote zeilwedstrijd en kan je van alle soorte reggea genieten. Plan je vakantie rond een van deze events en het wordt een vakantie om nooit te vergeten!

Praktische info

  • Temperatuur: het hele jaar door ligt de temperatuur rond de 30 graden.
  • Tijdsverschil: in Barbados is het 6 uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Barbados Dollar.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Barbados. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Barbados leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Barbados

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Barbados? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice