Vlieg voordelig naar Dhaka

Vliegtickets Dhaka

Dhaka is de hoofdstad van Bangladesh en ligt in het zuiden van het land, aan de rivier de Buriganga. Deze bruisende miljoenenstad is verdeeld in een oude en een nieuwe stad en heeft tal van interessante bezienswaardigheden.

Cultuur in Dhaka

De Dhakeshwari Tempel moet je zeker gezien hebben tijdens een vliegreis naar Dhaka. Het is één van de beroemdste hindoeïstische tempels en de belangrijkste religieuze plaats voor hindoes. Ook de Nationale Moskee van Bangladesh - de Baitul Mukarram - is een aanrader. Het is de grootste moskee van Dhaka.

De talrijke koninklijke schatten, schilderijen en meubels kan je bewonderen in het Koninklijk Museum Ahsan Manzil. En in het Nationale museum van Dhaka ontdek je een zeer uitgebreide en gevarieerde collectie van schilderijen, beeldhouwwerken, ivoor en wandtapijten!

Zoo

De Dhaka Zoo is de grootste van het land. Er leven meer dan tweeduizend dieren waaronder apen, nijlpaarden en leeuwen. Ga zeker langs bij de Bengaalse Tijger, het nationale dier van het land. Maar vergeet ook niet om een ritje te maken op een olifant!

Vliegen naar Dhaka

Voor goedkope vliegtickets naar Dhaka hoeft je echt niet verder te zoeken. Op CheapTickets.be ben je aan het juiste adres voor de aller voordeligste vliegtuigtickets. Hier kan je namelijk de vliegtickets van de verschillende luchtvaartmaatschappijen op een eenvoudige manier met elkaar vergelijken. Je hoeft dus niet meer de websites van de diverse maatschappijen af te schuimen. Bovendien kan je via onze site meteen een ticket naar Dhaka boeken. Onze ticketshop is altijd open!

Algemene reisinformatie Bangladesh

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 31°C en in januari gemiddeld 25°C.
  • Tijdsverschil: tijdens de zomer is het er vier uur later dan in België, in de winter vijf uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Taka.
  • Taal: de officiële taal is het Bangla. Andere talen die worden gesproken zijn het Urdu, het Hindi en het Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Dhaka

Bij CheapTickets.be vind je steeds de voordeligste vliegtuigtickets naar Dhaka. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor het reserveren van een hotelkamer of een huurauto. En een reis- of annuleringsverzekering is ook zo geregeld! Voor de laagste tarieven en de meest actuele gegevens kan je altijd terecht bij CheapTickets.be!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Dhaka

Voor de voordeligste vliegtuigtickets naar Dhaka in Bangladesh kan je altijd rekenen op CheapTickets.be! Bij ons vind je op eender welk moment de goedkoopste tickets en de meest actuele aanbiedingen. Je hoeft enkel te vergelijken tussen de beschikbare vluchten naar Dhaka en een plaatsje te reserveren via onze site. Nog eenvoudiger kan niet!

Geniet van een onvergetelijke vliegreis naar Dhaka, wetende dat je van de scherpste prijzen hebt geprofiteerd. Je portefeuille zal je dankbaar zijn!

Other flights Bangladesh