Vlieg voordelig naar Yerevan

Vliegtickets Yerevan

Yerevan is de hoofdstad van Armenië en de grootste stad van het land. Het is een oude stad die dateert van de 8ste eeuw voor Christus. Tal van historische gebouwen zijn bewaard gebleven en dat zorgt voor een interessante mix van oud en modern.

Bezienswaardigheden

Naast restaurants en shops heeft Yerevan een heleboel interessante historische bezienswaardigheden, monumenten en musea. Een van de belangrijkste musea in Armenië is de ‘National Gallery’. Hier ontdek je naast lokale kunst ook werken van grote namen als Kandinsky, Chagall en Rousseau.

Pretparken

Er is ook geen tekort aan pretparken in Yerevan. In Waterworld zijn er leuke waterattracties, zwembaden, hammams en jacuzzi’s. Het park heeft ook een restaurant en verschillende bars. Play City biedt plezier voor de ganse familie. Je kan er onder meer paintballen, bowlen of golfen. Ook de plaatselijke zoo is een aanrader tijdens een vliegreis naar Yerevan. Er leven tal van diersoorten waaronder beren, kamelen en olifanten.

Voor bergen, meren en warmwaterbronnen kan je in de omgeving van de stad terecht. De streek leent zich ook uitstekend voor een lange wandeling of een ontspannende fietstocht.

Vliegen naar Yerevan

Voor goedkope vliegtickets naar Yerevan moet je bij CheapTickets.be zijn. Hier vind je steeds de aller voordeligste vliegtuigtickets naar bestemmingen over heel de wereld. Je kan op onze site namelijk de vliegtickets van de verschillende maatschappijen makkelijk vergelijken en er de interessantste uitkiezen. Daarna kan je in vier eenvoudige stappen een ticket naar Yerevan boeken in onze ticketshop. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Niets is eenvoudiger. Wij zijn er 7 dagen op 7 en 24 uur op 24!

Algemene reisinformatie Armenië

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 25°C en in de winter is het er gemiddeld 3°C.
  • Tijdsverschil: het is er twee uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Armeense Dram.
  • Taal: de officiële taal is het Armeens. Er wordt ook Russisch gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Yerevan

Voordelige vluchten naar Yerevan zijn helemaal niet zo moeilijk te vinden. Met behulp van onze vergelijkingstool kan je namelijk altijd de beste tarieven vinden. Maar er is meer. Ook voor hotelovernachtingen, huurwagens en een reis- en annuleringsverzekering ben je bij ons aan het juiste adres. Op CheapTickets.be vind je dus alles voor een onvergetelijke vliegreis naar Yerevan.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Yerevan

Wist je dat vliegtickets naar Yerevan helemaal niet zo duur zijn? Althans, als je gebruik maakt van de handige vergelijkingstool op CheapTickets.be. Met deze tool kan je gemakkelijk alle beschikbare vluchten vergelijken en snel de goedkoopste tickets naar Yerevan vinden. Bovendien kan je via onze site onmiddellijk een plaatsje reserveren.

Om nog goedkoper te vliegen kan je ons flight alert system gebruiken. Hiermee word je automatisch op de hoogte gebracht van interessante kortingen en promoties op vluchten naar Yerevan en andere bestemmingen wereldwijd. Zo geniet je altijd van de scherpste tarieven!

Other flights Armenië