Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢 SUPER SALE: profiteer van korting tot €75! 🤑

Nieuwjaar in

New York

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vliegtickets New York City
Wat te doen?
Nieuwjaar in New York
Praktische info
Kalender 2020/21
New York John F. Kennedy
New York LaGuardia
New York Newark
Blog New York

Je ticket naar de stad die nooit slaapt

Nieuwjaar in New York | CheapTickets.be

Oudejaarsavond in New York

Oudejaarsavond doorbrengen in New York is iets wat op velen hun bucket list staat. De stad staat bekend om de geweldige feesten en de jaarlijkse ceremonie op Times Square. Of je nu jong bent of wat ouder, met vrienden reist of als gezin, in New York is er voor iedereen iets te doen. Heb je geen zin om heel de avond in een bar of club door te brengen? Dan biedt New York leuke alternatieven om Oudejaarsavond te vieren: zo kan je naar Central Park gaan, een concert of circusvoorstelling bijwonen of een boottocht maken!

#1 New Year's Eve Ball Drop op Times Square

De wereldberoemde New Year’s Eve Ball Drop vindt ieder jaar plaats op Times Square. Honderdduizenden mensen komen samen om de gigantische bal te zien zakken vanaf het One Times Square-gebouw. Wanneer de bal precies om middernacht beneden is aanbeland, barst de menigte los in gejuich! Als je dit wil bijwonen, zul je wel op tijd moeten opstaan: de mensen staan hier al uren op voorhand voor een goed plaatsje te bemachtigen.

#2 Boottocht onder het vuurwerk

De beste manier om oud en nieuw in New York te beleven is het maken van een boottocht. Niet zomaar een rondvaart; eerder een oud en nieuw-feest op een boot. Met uitzicht over Manhattan, om twaalf uur champagne nippend terwijl je het vuurwerk boven de Hudson River bewondert. Er zijn verschillende boottochten om uit te kiezen met oud en nieuw. De een biedt een diner, de ander een dj, en weer een ander barst van de luxe. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal een open bar hebben (dat houdt in dat de drankjes bij de prijs inbegrepen zijn), dat er bij allemaal om twaalf uur met champagne geproost wordt én dat ze je allemaal een onvergetelijke Oudejaarsavond zullen bezorgen.

#3 Oud en nieuw in Central Park

Vier je Oudejaarsavond met je gezin? Ga dan naar Central Park. Hier is het feest voor kinderen van alle leeftijden. Om twaalf uur wordt vuurwerk afgestoken vanaf Naumburg Bandshell, een concertpodium in Central Park (tussen 66th en 72nd Street). Dit is door het gehele park zichtbaar. De jaarlijkse Emerald Nuts Midnight Run vindt ook hier plaats. Het start om 22.00 uur met een feestje en gaat om 23.00 uur over in een verkleedoptocht bij Naumburg Bandshell. De wedstrijd zelf start om middernacht vanaf 72nd Street.

Naar New York vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vliegtickets naar New York

Droom je al lang van een onvergetelijke vliegreis naar New York? Zoek je enkel nog een goedkope vlucht? Dan ben je aan het juiste adres. Via onze handige zoekfunctie vind je super snel de goedkoopste vluchten naar New York. Kies een vertrekdatum en we tonen je in eenn handig overzicht alle beschikbare vliegtickets, zodat je meteen ziet welke de goedkoopste zijn. Je hoeft enkel nog te kiezen en te boeken.

Dankzij deze goedkope tickets naar New York kan je heel wat geld uitsparen. Je hebt dus een extra portie zakgeld voor je vakantie. Zo kan je ten volle van de Big Apple genieten.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be