Vluchten Brussel – New York (Newark)

Vluchten Brussel – Newark

Droom je al langer van een vliegreis naar New York? Dan heb je een vliegticket Brussel – Newark nodig. Neem snel een kijkje op onze website en je zal zien dat er een heleboel goedkope tickets verkrijgbaar zijn. Vergelijk ze en reserveer een plaatsje online.

The Big Apple

New York staat bij heel wat mensen op hun to-do lijstje. The Big Apple is dan ook een toeristische trekpleister, met haar imposante wolkenkrabbers, vele bezienswaardigheden, uitgebreide winkelaanbod, enz. Een weekend in deze stad is veel te kort. Er is namelijk zoveel te zien en te beleven dat je gerust een hele week in New York kan verblijven.

Newark (EWR)

De Tri-State area heeft verschillende luchthavens. Voor de meeste mensen is een vlucht Brussel – Newark interessant. Newark International Airport (EWR) ligt een beetje verder van New York centrum dan de twee andere luchthavens, maar het is er doorgaans rustiger en ze heeft modernere faciliteiten. Eens aangekomen kan je een taxi, bus of trein naar jouw eindbestemming nemen.

Boek je goedkope vliegticket

Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die van Brussels Airport naar Newark International Airport vliegen. Als je hierboven een reisperiode selecteert, zetten we ze allemaal op een rijtje. Je hoeft dan enkel nog een keuze te maken en een ticket te kopen in onze online reiswinkel. Een Brussel – Newark vliegticket boeken was nog nooit zo eenvoudig!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 19,90 (1 pers.) - € 24,90 (2 of meer pers.) dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice