Vluchten Deurne – Innsbruck

Vluchten Deurne (Antwerpen) – Innsbruck

Wil je weten hoeveel Deurne (Antwerpen) – Innsbruck vluchten er zijn tijdens een bepaalde periode? Probeer dan onze zoekmachine. Indien je een passende vlucht ziet, kan je onmiddellijk tickets boeken. Was alles maar zo eenvoudig als een vlucht van Deurne naar Innsbruck reserveren op CheapTickets.be!

Ontdek Innsbruck!

Innsbruck ligt in de Alpen, ongeveer halfweg tussen München en Verona. Het is een erg populaire wintersportbestemming. Dat is meteen ook de reden waarom er in de winter zoveel Eindhoven – Innsbruck vluchten zijn. Ook als je niet wil skiën of snowboarden, heeft deze stad heel wat te bieden.

Bezoek bijvoorbeeld een van de vele musea of de Alpine Zoo. In de bergen boven Innsbruck ligt Ambras Castle, een 16e eeuws kasteel met een schitterende interieur. Nog een aanrader is Hofburg – op cultureel vlak een belangrijk gebouw voor Oostenrijk.

Airlines vanaf Deurne-Antwerpen

Vanaf Deurne luchthaven kun je vliegen met TUI Fly, Powdair, VLM en Flybe.

Boek nu je goedkope ticket!

Goedkope vluchten van Deurne (Antwerpen) naar Innsbruck reserveer je makkelijk via CheapTickets.be. Maar daar stopt het niet. Hotelkamers, huurauto’s, reisverzekeringen, compleet verzorgde vakanties, … we hebben het allemaal. Ontdek ons aanbod en profiteer van onze aanbiedingen!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 19,90 (1 pers.) - € 24,90 (2 of meer pers.) dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice