Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Zürich Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Zürich Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Zürich Airport

Adres En Parkeren

Adres Zürich Airport

Het adres van Zürich Airport is:

Flughafen Zürich AG
8058 Zurich Airport
Zwitserland

Met de auto vanaf of naar Zürich Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Zürich Airport? Vanaf de luchthaven van Zürich is het ongeveeer 20 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Zürich Airport is zo'n 11 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Zürich Airport

Trein
Gemakkelijk en snel reizen vanaf of naar Zürich Airport? Dan neem je de S-Bahn. Je bent hiermee binnen zo'n 10 minuten in de stad of op het vliegveld.

Bus
De reistijd vanaf of naar Zürich Airport met de bus is zo'n 30 minuten. Vanaf Zürich Airport rijdt er elk 10 minuten een bus naar het centraal station van Zürich.

Met de taxi vanaf of naar Zürich Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Zürich Airport? Vanaf de luchthaven van Zürich ben je met de taxi ongeveer 20 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Zürich Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Zürich Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Zürich Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Parking P1 - P2 - P3

Bespaar tijd en parkeer direct dicht bij de terminal vanwaar je vertrekt. Boek deze optie tijdig en bespaar zo tijd op de dag van vertrek.

Parking P6

Handig voor als je drie dagen of langer wil parkeren en ook als je in bezit bent van een elektrische auto. Hier zijn namelijk elektrische oplaadpunten beschikbaar.

Parking P60

Ga je een verre reis maken en wil je graag de auto voor een langere periode parkeren? Dan kan dat bij P60. Deze parkeren optie kan alleen online geboekt worden.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Zürich Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Zürich Airport in Zwitserland? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Zürich Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be