Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Zürich Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Zürich Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Zürich Airport

Zurich Airport

Vertrek van en naar Zürich Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Zürich Airport in 't kort

Zürich Airport is de grootste luchthaven van Zwitserland en is in 2015 verkozen tot de beste luchthaven van Europa. Het vliegveld heeft op dit moment drie grote terminals en ligt op ongeveer 11 kilometer ten noorden van Zürich zelf. Je staat dus binnen een 20 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Zürich Airport

Parkeren op Zürich Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Zürich Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Zürich Airport >>

Airlines en bestemmingen van Zürich Airport

Grote airlines als KLM, Lufthansa, Croatia Airlines en China Airlines vliegen naar en vanaf Zürich Airport. Zürich Airport is de belangrijkste hub van Swiss International Air Lines en de grootste luchthaven van Zwitserland. Je kunt vanaf Zürich Airport naar meer dan 120 bestemmingen wereldwijd vliegen. Daarnaast is Zürich Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Zürich Airport >>

Voorzieningen op Zürich Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Zürich naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Zürich Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Zürich Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Zürich Airport in Zwitserland? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Zürich Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be