Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Tampa International Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Tampa International Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Tampa International Airport

Adres Tampa International Airport

Het adres van Tampa International Airport is:

4100 George J Bean Pkwy
Tampa
FL 33607
Verenigde Staten

Met de auto vanaf of naar Tampa International Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Tampa International Airport? Vanaf de luchthaven van Tampa is het ongeveer een kwartier rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Tampa International Airport is zo'n 10 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Tampa International Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Tampa International Airport met de bus is zo'n 40 minuten. Vanaf Tampa International Airport rijdt er elk half uur een bus naar het centrum van Tampa.

Met de taxi vanaf of naar Tampa International Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Tampa International Airport? Vanaf de luchthaven van Tampa International ben je met de taxi ongeveer 15 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Tampa International Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Tampa International Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Tampa International Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Valet Parking

Bespaar tijd en parkeer direct dicht bij de terminal vanwaar je vertrekt. Echter is het wel het duurst om op Valet Parking terrein te parkeren.

Short Term Garage

Wil je de luxe hebben direct bij de terminal te parkeren, maar wil je niet zoveel geld per dag kwijt zijn als op het Valet Parking parkeerterrein? Parkeer je auto dan de het Short Term parkeergarage.

Long Term Garage

Wil je voor langere tijd je auto parkeren, maar wil je niet te veel geld kwijt zijn? Parkeer je auto dan in de Long Term parkeergarage. De terminal is zowel lopend als met de monorail te bereiken.

Economy Garage & Lot

Het goedkoopst parkeer je je auto in de Economy Garage & Lot. Helaas ligt de parkeergarage niet op loopafstand van de terminal en dien je gebruik te maken van de shuttle bus service tussen de parkeergarage en de terminal.

Kort parkeren

Moet je iemand ophalen? Parkeer je auto dan op de vijfde verdieping van de ‘Short Term Garage’. Je hebt vanaf deze parkeerplek gemakkelijk toegang tot de aankomst- en vertrekhallen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Tampa International Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Tampa International Airport in de Verenigde Staten? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Tampa International Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be