Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Miami International Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Miami International Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Miami Airport

Miami International Airport

Vertrek van en naar Miami International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Miami International Airport in 't kort

Miami International Airport is één van de grootste luchthavens van de Verenigde Staten. Het vliegveld heeft op dit moment drie grote terminals en ligt op ongeveer 13 kilometer ten noordwesten van Miami zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Miami International Airport

Parkeren op Miami International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Miami International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Miami Airport >>

Airlines en bestemmingen van Miami International Airport

Grote airlines als American Airlines, Air Canada, Air Europa en TAP Portugal vliegen naar en vanaf Miami International Airport. Miami International Airport is de belangrijkste hub van Air Florida en van United Airlines. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Miami International Airport een van de drukste luchthaven van de Verenigde Staten. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 250 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Miami International Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Miami Airport >>

Voorzieningen op Miami International Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Miami naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Miami International Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Miami International Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Miami International Airport in de Verenigde Staten? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Miami International Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be