Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Sabiha Gökçen Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig van en naar Sabiha Gökçen Airport

Sabiha Gokcen Airport

Vertrek van en naar Sabiha Gökçen Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Sabiha Gökçen Airport in 't kort

Sabiha Gökçen Airport is de 2de luchthaven van Istanboel en werd gebouwd om Atatürk Airport (de grootste luchthaven) wat te ontlasten en om aan de exploderende groei te voldoen. De luchthaven is gelegen aan de oostelijke rand van de Turkse stad Istanboel. Het is vernoemd naar de eerste vrouwelijke piloot van Turkije, Sabiha Gökçen, wat ook de geadopteerde dochter is van Atatürk. De luchthaven ligt in het Aziatische deel van het land. Istanboel Sabiha Gökçen is de thuishaven van Pegasus Airlines.

Het adres van de luchthaven is: Sanayi Mh., 34906 Pendik/Istanbul, Turkey

Parkeren en vervoer op Sabiha Gökçen Airport

Parkeren op Sabiha Gökçen Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Sabiha Gökçen Airport naar het centrum te komen en andersom.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Sabiha Gökçen Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Sabiha Gökçen Airport in Turkije? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Sabiha Gökçen Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be