Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Tunis-Carthago Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Tunis-Carthago Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Voorzieningen op Tunis-Carthago Airport

Voorzieningen op Tunis-Carthago Airport

Tunis-Carthago Airport is de grootste luchthaven van Tunesië en beschikt niet voor niets over vele voorzieningen. Waarschijnlijk wil je bij aankomst zo snel mogelijk de stad gaan verkennen. Blijf je toch nog even op de luchthaven in verband met een overstap? Dan is het handig om te weten dat Tunis-Carthago Airport over de volgende voorzieningen beschikt:

  • Gratis WiFi (in de restaurants)
  • Airport lounges
  • Openbaar vervoer
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Eet- en drinkvoorzieningen op Tunis-Carthago Airport

Heel fijn, zo’n praktisch overzichtje met voorzieningen, maar kun je ook nog ergens eten? Gelukkig wel! Tunis-Carthago Airport heeft een aantal quick service restaurants en take away restaurants. Proef daar lekkere delicatessen uit Tunesië. In de restaurants kun je ook gebruik maken van de gratis internetverbinding. Sta je voor de douane? Na de douane? Maakt niet uit! Zowel voor als na kun je genieten van een welverdiende maaltijd.

Shoppen op Tunis-Carthago Airport

Heb je wat tijd te overbruggen? Geen probleem op Tunis-Carthago Airport! Het vliegveld heeft een redelijk aanbod van producten voor een leuke prijs. Je kunt ook belastingvrij winkelen. Er worden vooral veel producten uit de regio aangeboden. Leuk als souvenir voor thuis!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Tunis-Carthago Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Tunis-Carthago Airport in Tunesië? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Tunis-Carthago Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be