Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Reus Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Reus Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Reus Airport

Reus Airport

Vertrek van en naar Reus Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Reus Airport in 't kort

Reus Airport is een belangrijke luchthaven voor de stranden Salou en Cambrils in Spanje. Sommige toeristen naar Barcelona vliegen ook op Reus Airport. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 6 kilometer afstand van de stad Reus en ongeveer 100 kilometer van Barcelona. Je staat dus binnen een kwartier in het centrum van Reus en binnen anderhalf uur in Barcelona!

Parkeren en vervoer op Reus Airport

Parkeren op Reus Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Reus Airport naar het centrum van Reus of Barcelona te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Reus Airport >>

Airlines en bestemmingen van Reus Airport

Airlines als Ryanair, Transavia, Eurowings en JetAirFly vliegen naar en vanaf Reus Airport. De snel moderniserende luchthaven trekt veel srandtoeristen en is ook een goedkoper alternatief voor reizen naar Barcelona. Je kunt naar Reus Airport reizen vanaf de meeste Nederlandse luchthavens en Brussel. Vanaf de luchthaven kun je ook doorvliegen naar andere bestemmingen in Spanje en de rest van de wereld.
Alles over de airlines en bestemmingen van Reus Airport >>

Voorzieningen op Reus Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Reus naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Reus Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Reus Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Reus Airport in Spanje? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Reus Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be