Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Bilbao Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Bilbao Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Bilbao Airport

Adres En Parkeren

Adres Bilbao Airport

Het adres van Bilbao Airport is:

48180 Loiu
Baskenland
Spanje

Met de auto vanaf of naar Bilbao Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Bilbao Airport? Vanaf de luchthaven van Bilbao is het ongeveer 15 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Bilbao Airport is zo'n 13 kilometer. Je kunt rijden via de N-633, dan afslaan naar de BI-361 en vervolgens invoegen op de N-637 richting Bilbao.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Bilbao Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Bilbao Airport met de bus is ongeveer 25 minuten. Vanaf Bilbao Airport rijdt er elk half uur een bus naar het centraal station van Bilbao. Een aantal bushaltes zijn Gran Vía 79, Plaza Moyua en Alameda Recalde 11. Een enkele reis met deze bus kost ongeveer € 1,45.

Je kunt met de bus ook naar San Sebastián reizen. Dit kan met een rechtstreekse bus vanaf de luchthaven. San Sebastián ligt op ongeveer 100 kilometer van Bilbao Airport. De halte in San Sebastián heet Plaza de Pío XII. Een enkele reis kost ongeveer € 17,-.

Met de taxi vanaf of naar Bilbao Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Bilbao Airport? Vanaf de luchthaven van Bilbao ben je met de taxi ongeveer 15 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren. Het grootste taxibedrijf bij Bilbao Airport is Federación Margen Derecha del Taxi. Het tarief van een taxi naar Bilbao vanaf de luchthaven is ongeveer € 25,-.

Parkeren op Bilbao Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Bilbao Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Bilbao Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Kort parkeren

Bilbao Airport heeft twee parkeerterreinen voor kort parkeren. De een ligt dichtbij de vertrekhal en de ander bij de aankomsthal. Hier kun je parkeren tot 60 minuten.

P1 Car park

Op 100 meter afstand van de terminal ligt het grootste parkeerterrein van Bilbao Airport. Hier is plek voor bijna 3000 auto’s. Je kunt vanaf de parkeerplaats naar de terminal lopen via een tunnel. Parkeren kan hier goed tot 4 dagen lang of voor maar een paar uurtjes, als je bijvoorbeeld iemand gaat ophalen en nog een kopje koffie wil drinken op de luchthaven. Als je vooraf een plek boekt, krijg je korting.

Lang parkeren met reservering

Lang parkeren ligt op 5 minuten afstand lopen van de terminal. Reserveren is verplicht en als je vooraf ook meteen betaalt, krijg je korting.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Bilbao Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Bilbao Airport in Spanje? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Bilbao Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be