Vlieg voordelig van en naar Changi Airport

Vertrek van en naar Changi Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Changi Airport in 't kort

Changi Airport is één van de grootste en drukste luchthavens van Zuid-Oost Azië. Het vliegveld heeft op dit moment drie grote terminals en ligt op ongeveer 17 kilometer ten zuidwesten van Singapore zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Changi Airport

Parkeren op Changi Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Changi Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Changi Airport >>

Airlines en bestemmingen van Changi Airport

Grote airlines als Etihad Airways, KLM, Emirates en China Airlines vliegen naar en vanaf Changi Airport. Changi Airport is de belangrijkste hub van Singapore Airlines. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Changi Airport een van de drukste airports in Zuid-Oost Azië. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 320 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Changi Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Changi Airport >>

Voorzieningen op Changi Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Changi naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Changi Airport >>

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice