Adres, vervoer en parkeren op Changi Airport

Adres Changi Airport

Het adres van Changi Airport is:

Airport Blvd
918146 Singapore

Met de auto vanaf of naar Changi Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Changi Airport? Vanaf de luchthaven van Changi is het ongeveer 20 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Changi Airport is zo'n 17 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Changi Airport

Trein
Gemakkelijk en snel reizen vanaf of naar Changi Airport? Dan neem je de trein bij Tanah Merah station. Alle treinen zijn voor alle gemakken voorzien en erg bagage vriendelijk.

Bus
De reistijd vanaf of naar Changi Airport met de bus is zo'n 60 minuten. Vanaf Changi Airport rijdt er elk half uur een bus naar het centrum. Opstappen kan op terminal 1, 2 en 3

Met de taxi vanaf of naar Changi Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Changi Airport? Vanaf de luchthaven van Changi ben je met de taxi ongeveer 30 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren. Taxi's kosten rond de 20 en 40 Dollar.

Parkeren op Changi Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Changi Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Changi Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

South Car Park

Vijf minuten lopen van Terminal 2 kan je parkeren bij South Car park. Parkeren kost tot 35 Dollar per dag en de plaatsen zijn gelimiteerd beschikbaar. Je kunt deze optie niet vooraf online boeken.

Terminal 1 en 2

De auto kan je gemakkelijk en snel parkeren bij terminal 1 en 2. Kosten zijn 0.04 Dollar per minuut. Deze optie is niet online te boeken.

Kort parkeren

Bij alle parkeer plaatsen is de eerste 10 minuten gratis parkeren voor het ophalen en afdroppen van mensen.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice