Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Gassim Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Gassim Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Gassim Airport

Gassim Airport

Vertrek van en naar Gassim Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Gassim Airport in 't kort

Gassim Airport is een kleine luchthaven in Saoedi Arabië. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 32 kilometer ten westen van de stad Buraidah. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Gassim Airport

Parkeren op Gassim Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast is het met de taxi gemakkelijk om vanaf de luchthaven vanaf Gassim Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Gassim Airport >>

Airlines en bestemmingen van Gassim Airport

Grote airlines als Turkish Airlines, Qatar Airways, Onur Air en Atlasjet vliegen naar en vanaf Gassim Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Gassim Airport een rustig bezochte luchthaven in Saoedi-Arabië.
Alles over de airlines en bestemmingen van Gassim Airport >>

Voorzieningen op Gassim Airport

Veel mensen reizen jaarlijks via Gassim naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Gassim Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Gassim Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Gassim Airport in Saoedi-Arabië? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Gassim Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be