Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Doha Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Doha Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Doha Airport

Adres En Parkeren

Adres Doha Airport

Het adres van Doha Airport is:

PO Box 81
Doha, Qatar

Met de auto vanaf of naar Doha Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Doha Airport? Vanaf de luchthaven van Doha is het ongeveer 20 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Doha Airport is zo'n 13 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Doha Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Doha Airport met de bus is zo'n 20 minuten. Vanaf Doha Airport rijdt er elk half uur een bus naar het centrum van Doha. Je kunt op de bus stappen op het zogenaamd 'Bus Pavilion'. Deze bevindt zich naast de terminal.

Met de taxi vanaf of naar Doha Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Doha Airport? Vanaf de luchthaven van Doha ben je met de taxi ongeveer 20 minuten onderweg naar het centrum. Het 'Taxi Pavilion' ligt naast de passenger terminal. Je kunt vanaf daar een taxi boeken. Er wordt aangeraden om dat alleen hier te doen.

Parkeren op Doha Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Doha Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Doha Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Short Term Parking

Als je kort wilt parkeren, kun je het beste hier gaan staan. Het eerste half uur is gratis. Je hebt een oost parkeerplaats en een west parkeerplaats. Bij de oost parkeerplaats kun je het beste gaan staan als je met Qatar Airways vliegt. Voor alle andere airlines, kun je het beste parkeren op de west parkeerplaats.

Long Term Parking

Hier kun je parkeren tot 60 dagen. Vanaf hier rijd je met een shuttle bus in 20 minuten naar de terminal. Er wordt aangeraden om hier erg op tijd te zijn, aangezien je nog een stukje met de shuttle bus moet.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Doha Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Doha Airport in Qatar? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Doha Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be