Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Doha Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Doha Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Doha Airport

Doha Airport

Vertrek van en naar Doha Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Doha Airport in 't kort

Doha Airport is één van de grootste luchthavens van het Midden-Oosten. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal en ligt op ongeveer 13 kilometer ten oosten van Doha zelf. Je staat dus binnen 20 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Doha Airport

Parkeren op Doha Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Doha Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Doha Airport >>

Airlines en bestemmingen van Doha Airport

Grote airlines als Qatar Airways, Emirates, Oman Air, Air India Express en Jet Airways vliegen naar en vanaf Doha Airport. Doha Airport is de belangrijkste hub van Qatar Airways. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Doha Airport een van de drukste luchthavens van het Midden-Oosten. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 300 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Doha Airport een belangrijke tussenstop voor Aziatische en Afrikaanse bestemmingen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Doha Airport >>

Voorzieningen op Doha Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Doha naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Doha Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Doha Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Doha Airport in Qatar? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Doha Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be