Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Pico Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Pico Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Pico Airport

Adres en Parkeren

Adres Pico Airport

Het adres van Pico Airport is:

Bandeiras
9950-011 Madalena do Pico
Pico
Portugal

Met de auto vanaf of naar Pico Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Pico Airport? Vanaf de luchthaven van Pico is het ongeveer 15 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Pico Airport is zo'n 8 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Pico Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Pico Airport met de bus is zo'n 20 minuten. Vanaf Pico Airport rijdt er twee keer per dag een bus naar het centrum van Mandalena. Deze stopt op de volgende stations: Bandeiras en Cabeco do Chao.

Met de taxi vanaf of naar Pico Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Pico Airport? Vanaf de luchthaven van Pico ben je met de taxi ongeveer 15 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Pico Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Pico Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Pico Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Long Term Parking

Het voordeligst parkeer je op het Long Term parkeerterrein. Dit terrein ligt op ongeveer 5 á 10 minuten lopen van de terminal.

Short Term Parking

Op het Short Term parkeerterrein parkeer je direct voor de terminal. Ideaal als je niet te veel tijd kwijt wilt zijn aan het parkeren van je auto.

Kort parkeren

Moet je iemand ophalen? Parkeer je auto dan bij ‘2 Hour parking’. Vanaf deze parkeerplek heb je gemakkelijk toegang tot de aankomst- en vertrekhallen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Pico Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Pico Airport in Portugal? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Pico Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be