Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Pico Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Pico Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Pico Airport

Vertrek van en naar Pico Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Pico Airport in 't kort

Pico Airport is een kleine luchthaven op het eiland Pico, een eiland dat behoort tot de eilandengroep Azoren. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 8 kilometer ten oosten van Mandalena, de hoofdstad van het eiland. Je staat dus binnen een kwartier in het centrum!

Parkeren en vervoer op Pico Airport

Parkeren op Pico Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Pico Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Pico Airport >>

Airlines en bestemmingen van Pico Airport

Airlines als TAP Portugal, TUIfly en SATA International vliegen naar en vanaf Pico Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Pico Airport vooral tijdens de zomermaanden een drukker bezochte luchthaven. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat het klimaat tijdens de zomermaanden heerlijk is voor een bezoek aan het eiland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Pico Airport >>

Voorzieningen op Pico Airport

Duizenden mensen reizen jaarlijks via Pico naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Pico Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Pico Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Pico Airport in Portugal? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Pico Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be