Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Pyrzowice Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Pyrzowice Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Pyrzowice Airport

Adres en Parkeren

Adres Pyrzowice Airport

Het adres van Pyrzowice Airport is:

Wolności 90
42-625 Ożarowice
Polen

Met de auto vanaf of naar Pyrzowice Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Pyrzowice Airport? Vanaf de luchthaven van Pyrzowice is het ongeveer 30 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Pyrzowice Airport is zo'n 30 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Pyrzowice Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Pyrzowice Airport is, afhankelijk van welke bus je neemt, tussen de 35 en 50 minuten. Vanaf Pyrzowice Airport rijden er meerdere bussen naar het centrum van Katowice. Je reist het snelst met de bus van vervoersmaatschappij Matuszek.

Met de taxi vanaf of naar Pyrzowice Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Pyrzowice Airport? Vanaf de luchthaven van Pyrzowice ben je met de taxi ongeveer 30 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Pyrzowice Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Pyrzowice Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Pyrzowice Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Car Park 1

Bespaar tijd en parkeer direct dicht bij de terminal vanwaar je vertrekt op Car Park 1.

Car Park 2

Wil je de auto in de buurt van de terminal parkeren, maar zo min mogelijk kosten kwijt zijn aan parkeren? Parkeer je auto dan op het parkeerterrein van Car Park 2.

Car Park 3

Wil je graag op een bewaakt parkeerterrein parkeren? Parkeer je auto dan op Car Park 3.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Pyrzowice Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Pyrzowice Airport in Polen? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Pyrzowice Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be