Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Pyrzowice Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Pyrzowice Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Pyrzowice Airport

Pyrzowice Airport

Vertrek van en naar Pyrzowice Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Pyrzowice Airport in 't kort

Pyrzowice Airport is één van de grotere luchthavens van Polen. Het vliegveld heeft op dit moment vier terminals en ligt op ongeveer 30 kilometer ten noorden van Katowice. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Pyrzowice Airport

Parkeren op Pyrzowice Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Pyrzowice Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Pyrzowice Airport >>

Airlines en bestemmingen van Pyrzowice Airport

Grote airlines als Wizz Air en Ryanair vliegen naar en vanaf Pyrzowice Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Pyrzowice Airport één van de drukkere luchthavens van Polen. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 30 bestemmingen in Europa kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Pyrzowice Airport >>

Voorzieningen op Pyrzowice Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Pyrzowice naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Pyrzowice Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Pyrzowice Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Pyrzowice Airport in Polen? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Pyrzowice Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be